Samarbejdspartnere

I Hafnia sætter vi pris på længerevarende samarbejder og er altid interesserede i en dialog omkring et muligt samarbejde.

Vi mener, at der skal være et element af gensidighed for at et frugtbart samarbejde kan fungere over tid. Vi ønsker derfor at indgå aftaler, hvor vi leverer en række modydelser til vores samarbejdspartnere. Det kan blandt andet være at reklamere ved hjælp af logo på vores bander i vores to haller på Amager, vores tøj der bruges af damehold, herrehold og  ungdomshold.

Vi afholder diverse arrangementer i løbet af året og gør en festlig begivenhed ud af vores hjemmebanekampe. I denne forbindelse vil vi invitere vores samarbejdspartnere til at besøge eventet og gøre reklame for dig selv efter aftale.

Som noget nyt i år har vi mulighed for at lave firma-aftaler, hvor vi tilbyder instruktører, let forplejning og udstyr til dig og dine medarbejdere til en formidabel pris, som kun vores samarbejdspartnere har mulighed for at benytte.

Ønsker du en dialog omkring et muligt samarbejde, eller har du en god kontakt til en der muligvis vil være intereseret, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen på: bestyrelsen@hafniafloorball.dk

Hafnia FC har indgået samarbejde med Unihoc og er på nuværende tidspunkt spillertøj-sponsor

unihoc-logo-2     performancegear

Vi er altid på udkig efter samarbejdspartnere, så skriv til os for en uformel snak. Vi glæder os til at høre fra jer!