Ny spiller?

Overvejer du at spille floorball i København?

Se vores “velkommen til Hafnia”-video

Nedenfor kan du læse lidt om hvordan du kommer i gang med at spille floorball i København. Hafnia Floorball Club har hjemmebane i København S, Amager, og er en af de ældste klubber i København. Klubben har eksisteret siden 1992 og har både vundet DM guld og pokalguld. Klubben er igennem årene vokset og er i dag en klub med en velfungerende bredde og en voksende ungdomsafdeling. Floorball er let at spille. Det kræver ikke ret meget udstyr og er derfor en billig sportsgren. De fleste kender sporten fra fritidsklub eller skole som “indendørs hockey” eller “hockey” eller fra den svenske betegnelse “innebandy”.

Det er aldrig for sent at begynde at spille floorball.
Modsat mange andre boldspil, så er floorball let at gå til og er derfor ret populær at starte til. Hvis du bor i København og har lyst til at begynde til verdens sjoveste sport, er du meget velkommen til at komme til prøvetræning hele sæsonen igennem.

Du kan læse mere om klubben på Facebook.com/hafniafc eller kontakt os her. Hafnia Floorball Club tilbyder begynderhold til både børn, unge og voksne. Vores medlemsskare er pt. fra 6 til 60 år fordelt på ca. 20 børn, 25 damer og 50 herrer.

Hvem skal jeg kontakte?
Kontakt bestyrelsen eller et ønsket hold, hvis du har lyst til at spille floorball. Find den rette under kontakt.

Hvad med udstyr?
Du skal bruge et par indendørssko, shorts, t-shirt og en stav. Du kan låne en af klubbens stave i starten. Målmænd har dog brug for noget mere udstyr, idet de spiller i målmandsdragt, uden stav og har hjelm på. Hvis du har lyst til at prøve posten som målmand, så har vi udstyr, som du kan bruge.

Hvornår løber sæsonen fra og til?
De første kampe i Danmarksturneringen spilles typisk i september. Herefter er der jævnligt kampe frem til midten af marts. Skal holdet spille slutspil, oprykning eller måske nedrykning, er turneringen først slut i april. Træningen starter i august, og der er træning indtil midt juni.

Hvad koster det?
Voksen: 700 kr. pr. halvsæson

Ungdom: 300 kr. pr. halvsæson

Hafnia Floorball Club lægger vægt på både det sociale og sportslige, men også frivillighed. Det er derfor naturligt, at man som medlem af klubben i ny og næ hjælper med at sidde i sekretariat for de øvrige af klubbens hold.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august 2024 i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 24/25:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer (Starter op d. 3. september)
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

17.00-18.30: U11 & Øvrig Ungdom
18.30-20.00: Fælles Seniortræning