Klubbens historie

Hafnia Floorball Club blev startet i 1992, og er dermed en af de ældste klubber i Danmark. Klubben har da også været repræsenteret i den bedste række siden Dansk Floorball Union indførte en Danmarksturnering.
Klubbens herrehold har vundet både DM guld samt pokalguld.
I 1999 lykkedes Hafnias damehold at erobre det første DM-guld til klubben. Hafnias damehold var, som det første klubhold, repræsentant for Danmark ved Europa Cup i Schweiz.
Efter et generationsskifte har dameholdet i de seneste sæsoner været repræsenteret i den næstbedste række, men er nu igen at finde i den bedste række.

Hafnia lægger vægt på både det sociale og sportslige, men også frivillighed. Det er derfor er en naturlig og vigtig del af medlemsskabet, at man fx i ny og næ hjælper med at sidde i sekretariat, dømmer for de øvrige af klubbens hold, eller giver en hånd med, når der skal arrangeres sociale arrangementer i klubben.

Har DU lyst til at bidrage til Hafnias forsatte historie samt opleve sporten og fællesskabet i klubben, så er du altid velkommen til at komme og spille med. Se mere under “Nyt medlem” og “Klubbens værdigrundlag

Fakta om Hafnia Floorball Club

CVR. nummer: 29906270
Bankoplysninger:
Lån & Spar,
Registeringsnummer: 0400
Kontonummer: 4016771479

Kontakt: bestyrelsen@hafniafloorball.dk

Hafnia FC har hjemmebane, hvor alle klubbens hold træner, på Amager, Sundbyhal 3, Englandsvej 61, 2300 København S. En række af klubbens kampe bliver spillet i Sundbyøster hallen.

Klubbens hold spiller i farverne hvid og blå.

Har du lyst til at spille floorball, så se mere under nyt medlem.

Ny spiller?

Har du lyst til at prøve Floorball? Søger du en ny klub? Eller har du bare lyst til motion i et sjovt og socialt samvær? Så kom og spil med hos Hafnia - Alle er velkommen!