Ungdom

Hafnia Ungdomsafdeling

Hos Hafnia Floorball Klub har der altid været ungdomsfloorball, og klubben vil give alle unge en chance for at være en del af sporten. Vi har plads til unge som gerne vil spille for sjov og til dem som har et ønske om at spille på et mere seriøst niveau. Vores ungdomsafdeling sætter stor pris på at alle får muligheden for og hjælp til at have det godt til træningen og være en del af et fællesskab.

I Hafnia Florrball vil der også være fokus på at give jeres barn muligheden for at udvikle sig, lære om sin krop og øve sig i motorikken. De vil lære hvad det betyder at være en del af et hold, at støtte hinanden og lære af hinanden, ligesom de vil få mulighed for at øve sig i konkurrencer gennem stævner og mesterskabskampe. Vi ønsker som klub at give jeres barn de oplevelser de søger og kræver.

Hafnias ungdomsafdeling sætter store vægt på at integrere alle det har lyst til og interesse i floorball. Vi ønsker en dialog med forældrene og er altid klar til at lytte hvis der er krav eller ønsker fra familien side. Udover træning for børnene, giver klubben mulighed for at hele familien kan få en oplevelse i form af vores ”familie-floorball”, hvor alle medlemmer af familien (og venner) spiller sammen i en hyggelig kamp.
Hos Hafnia Floorball Klub er alle velkommen og vi er Amagers første adresse for floorball.

Træning og kontakt

Hafnias ungdom træner i Sundby Idrætspark – Hal 3 (Englandsvej 61) og det gør vi året rundt – vi holder kun pause mellem jul/nytår, skole ferie og sommerferie.

Tirsdag FamilieFloorball (midlertidigt lukket ned)
U13 & U15 (midlertidigt lukket ned)
Torsdag U11 & Øvrig Ungdom                       kl. 16.30-18.00
U13 & U15 (midlertidigt lukket ned)

 

Vi har stave man kan låne, så bare tag idrætstøj, sko og en vandflaske med. Vores trænerhold glæder sig til at byde jer velkommen i hallen og er til stede, hvis det skulle være flere spørgsmål. Vores trænerhold består af:

Clara Cavling
Træner U11 & Øvrig Ungdom

For mere information, kontakt venligst:
Email: bestyrelsen@hafniafloorball.dk

Medlemskab og del af turnerning

Hos Hafnias ungdom er det intet problem at komme forbi til en prøvetræning. Erfaring har vist at det tager mellem 3-4 træninger før det giver mening at tale om medlemskab. Hvis man ønsker at blive medlem, kontakter man bare træneren, der kan hjælpe med at oprette en profil på Holdsport.dk.

Som medlem får man adgang til Hafnias Ungdoms holdsportsgruppe, hvor man digitalt har adgang til klubbens kalender (stævne og kamp, plus andre events). Her kan kan man også have kontakt til de andre forældre. Man får også et 10% rabat på hele sortiment hos Copenhagen Floorball Center.

Kontigent:
300 kr. pr. halvsæson

Spillertøj:
Det blev på Hafnias Generalforsamling i 2016 besluttet at hver Hafniaspiller køber sit eget spillertøj, hvilket også betyder at ungdomsspillerne skal købe deres eget sæt spillertøj, hvis de ønsker at være med til stævne eller dansk turnering. Hvis det ikke lykkes at få spillertøjet til tiden, er der selvfølgelig mulighed for at låne et sæt af Hafnias Ungdomsafdeling.

Vigtigt
Før spillertøjet bliver købt skal ungdomsansvarlig kontaktes ift. hvilket nummer på tøjet spilleren skal have, da der ikke må være to på samme hold med samme nummer. Ungdomsafdelingen har et lukket nummersystem, hvor hver spiller har sit eget nummer der er låst til den enkelte spiller indtil denne ikke længere er en del af Hafnia Ungdom Floorball. Spillertøj købes hos Copenhagen Floorball Center. For mere information kan der tages kontakt til dem direkte eller til Hafnias Ungdomsafdeling.

Forskellige hold (Forældet)

Til sæson 2021/22 er Hafnias ungdom i gang med at undersøge muligheden for at indgå i et samarbejde med Greve Floorball Club. Dette gør vi for at sikre os nok spillere til at stille op i følgende rækker:
Dansk mesterskab U13
Dansk mesterskab U15

Begge hold spiller på stor bane, efter de danske floorballregler og som en del af dansk mesterskabs- og udviklingsfloorball. Der er mindst 5 markspillere og en målmand på banen.
Der spilles enkelte hjemme- og udekampe rundt om på Sjælland på enten lørdag eller søndag.

KidzLiga stævne
KidzLiga stævner er frivillige turneringer der organiseres af floorball klubber og giver spillere fra U5 op til U11 muligheden for at spille kamp mod hinanden på en lille bane (3 mod 3), på små mål (uden målmand).
Stævnrne foregår enten lørdag eller søndag og tager mellem 4-6 timer i alt (uden kørselstid). Hafnia har siden start af KidzLiga være en del af de deltagende klubber og har besøgt de fleste stævner (Herlev, Hvidovre, Greve, Benløse, Rungsted, Jægerspris og København).
Der er også en TeenLiga for de lidt ældre spillere, med fokus på U13, U15 og U17. Der findes ikke så mange af dem og med Hafnias fokus på stor bane, er vi ikke længere med.

Floorball hygge og skole
På Floorball hygge/skole ligger fokus mere på at træne og spille sammen og bare have det sjovt og få en god oplevelse. Der er intet krav om deltagelse i stævner og man kommer bare til træning for at få motion og hygge sig med floorball.

Familie floorball og projekter

Familie floorball
I 2014 startede Hafnias ungdomsafdeling, to gange om året (før jul/nytår og sommerferie) en fælles floorballafslutnng, vi kalder ”Familie floorball”. Det henvender sig til alle spillere, deres familiemedlemmer og venner. Det er nu blevet en så stor succes, at turneringen afholdes hver måned. Turneringen afholdes ensten tirsdag og torsdag, så alle har mulighed for at deltage på et tidspunkt. Familie floorball spilles på stor bane, hvor alle er på banen samtidig og spiller med op til 4 bolde. På de to specielle og traditionelle familie-floorball dage (før jul/nytår og sommerferie) holder vi også en afslutningsfest, hvor der er mad og drikkevarer samt eventuelle andre aktiviteter.

Aktiv i København
Hafnias ungdomsafdeling har også altid fokus på at være en del af Floorball Danmarks, DGIs og Københavns Kommune floorball projekter. Vores træner tager ud til skoler og deres idrætstimer, for at vise dem floorball og lære dem mere om sporten og reglerne. Mellem 2012-2015 har Hafnias ungdomsafdeling været en del af Kommunens FerieCamp, hvor vi stiller op med træner og udstyr til børn på Amager. Vi understøtter også Floorball Danmarks og DGIs programmer om at udvikle de forskellige ungdomsprogrammer. Lige nu samarbejder vi med to andre floorballklubber (Greve & Lejre og Copenhagen Floorball) til at understøtte og udvikle pigefloorball på U11 niveau – med fælles træning og kamp.

Jeg har et sidste spørgsmål…

… Kan man bare kom forbi?
Man er altid velkommen til at komme forbi og være en del af træningen (husk idrætstøj og sko). Man er også velkommen til at bare at kigge på for at få en fornemelse af hvordan det hele ser ud.
Hvis de er spørgsmål er vores træner altid til stede for at svare så godt som muligt.

… Hvilken træning og hold skal mit barn starter på?
Tag kontakt til vores ungdomsansvarlig for at finde ud af hvilken træning der passer bedst til dit barn. Torsdag mellem kl. 16.30-18.00 er der ungdomstræning og tirsdage kl. 16.45-18.00 er der FamilieFloorball.

… Hvordan bliver jeg medlem og hvornår betaler jeg kontingent?
For medlemskab kontakt da træner i hallen eller per mail til ungdomsansvarlig.
Kontigent betales to gange om året (i starten af februar og september). Indbetaling foregår via Holdsport.dk.

… Hvor kan jeg køb en stav og spillertøj til mit barn?
Det bedste sted er hos Copenhagen Floorball Center i Rødovre. Det er også derigennem at vi har en klubshop, hvor man over nettet kan bestille og købe spillertøj og andet udstyr. Som medlem af Hafnia Floorball, får man 10 % rabat på hele sortimentet.
Det vil også være muligt at købe floorball stav hos de fleste sportsbutikker i København, men de har ikke samme ekspertise til at at rådgive om det rigtige udstyr. Det vil også være muligt at købe udstyret via andre internetbutikker, hvor man eventuelt kan finde en bedre pris.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning