Anden sejr til D3

Bestyrelsen -

Dame 3 fik i dag sin anden sejr ud af 2 mulige, men var ved at smide det hele væk til sidst.

Hele første periode sidder vi på alt, men skal alligevel 10 minutter ind i kampen før det bliver til 1-0, på et langskud fra Ida Ottesen, som score sit første sæsonmål (assist Maria Jensen). 5 minutter senere bliver det fortjent 2-0, ved klumpspil foran FFK målet. Ann Thybo score sit første mål i Hafnia-trøjen (Assist Kia Handler Krøjgaard). FFK’s træner var bestemt ikke tilfreds med målet, da han mente, at Ann stod i feltet! Men dommeren dømmer MÅL!! Første periode var et stort pres, hvor der lige så godt kunne stå 5-0 til D3, men vi var ikke effektive nok!

Anden periode var ikke noget at skrive hjem om, vi var lidt tamme i perioden, så FFK kom på både 1-2 og sidst i anden periode 2-2. Igen en periode hvor vi ikke scorer de mål vi skal. Dette giver noget at arbejde på til næste træning.

Efter en lille opsang i pausen fik vi 4 flotte minutter, første gang efter 48 minutter hvor Kia Handler Krøjgaard scorer til 3-2 (Assist Ann Thybo). 2 minutter senere er det igen Kia, der scorer til 4-2, og blot 30 sekunder efter scorer Ann Thybo til 5-2, og straks som man troede, at kampen var lukket kom FFK desværre ind i kampen igen. Det blev både 3-5 og 4-5 før vi kunne juble over sejr nr. 2!

FFK 2 – Hafnia Floorball 3 (0-2)(2-0)(2-3) 4-5
10:21 0-1 Ida Ottesen (Maria Jensen)
15:48 0-2 Ann Thybo (Kia Handler Krøjgaard)
28:55 1-2 FFK
39:33 2-2 FFK
47:41 2-3 Kia Handler Krøjgaard (Ann Thybo)
51:11 2-4 Kia Handler Krøjgaard
51:47 2-5 Ann Thybo (Maria Jensen)
55:50 3-5 FFK
55:50 Time Out Hafnia Floorball Club
57:51 4-5 FFK

Niels efter kampen:

”Jeg synes vi gør det godt det meste af kampen, hvis man tænker på vi har en del nye spillere med, som faktisk gør det super godt.. Desværre er vi ikke skarpe nok i kampen, og jeg mener bestemt ikke vi kan være tilfredse med kun at score 5 mål, Hvis man ser bort fra det, så har vi 6 point efter 2 kampe. Holdet kæmper virkelig for det hver kamp, og jeg er sikker på, at det ikke er vores sidst sejr i år. MEN der skal slides for det, hvis vi skal blive i toppen. Endnu engang Tillykke med sejren, og bestemt en fortjent sejr!”