Av av av…

Michael Møller -

At Benløse er et godt floorballhold, vidste vi; at Benløse var på jagt efter revanche efter et overraskende overtidsnederlag i premieren, vidste vi også; men at midt-sjællænderne skulle uddele en øretæve på hele 15-2, ja det indrømmer jeg gerne, jeg ikke havde forventet.

Kampens forløb er hurtigt beskrevet: face off, 60 minutters mere eller mindre ensidig floorball, slut-signal…og da havde Benløse altså scoret hele 15 gange mod Hafnias sølle to scoringer. Skal øretæven nuanceres lidt, så var det så absolut Hafnias b-kæde bestående af Ellebæk, Phillipe, Jeppe, Elias og Christian, der leverede bare i nærheden af acceptabelt niveau, men a-kæden kun i forsvindende få glimt viste at man kan og vil spille floorball på liga niveau. Særligt var defensiven en absolut katastrofe og efterlod gang på gang Benløses rappe angribere med mere end rigelig plads til at kombinere sig helt ind over stregen.

Oven på en kæmpe øretæve som denne er det meget nemt at finde fejl og mangler i eget spil, men Benløse må ganske enkelt også krediteres for deres indsats denne søndag eftermiddag. Holdet lignede for alvor en udfordrer til Rødovres danmarksmestre i kampen om øst-rækkens topplacering. For Hafnia er der ikke andet for end at kigge frem mod næste modstander, Vanløse, som man besøger onsdag aften på Vanløsehallens glatte brædder.

Man of Match: Ingen tvivl om kampens Hafniaspiller skulle findes i B-kæden, som faktisk leverede en helt igennem hæderlig indsats. Særlig satte Nicolai Ellebæk flere super taklinger og bolderobringer, men Jeppe Trier blev valgt til Hafnias bedste i dag efter en kæmpe fighter indsats, der var mere end tæt på også at udmønte sig i scoringer.

 

Point:

Frank 2+0

Kobbe 0+2

/JF

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august 2024 i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 24/25:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer (Starter op d. 3. september)
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

17.00-18.30: U11 & Øvrig Ungdom
18.30-20.00: Fælles Seniortræning