Begivenhedsrig uge for 1. herre

Michael Møller -

Torsdag stod den på pokalfloorball i den blå kasse (læs: Hafniadome). Modstanderen var Hørsholm, et hold som man sjældent ved hvad stiller op med, og en modstander der er som nat og dag. Denne torsdag var de dag- og straffede effektivt og promte fejl fra Hafnia. Uden selv at kunne deltage i matchen, må den blot beskrives som korrekt udfald på kampen, og kun 20 minutters floorball på ok niveau fra amagerkanerne, men mange erfaringer rigere. Tillykke til Hørsholm med det videre avancement.

Lørdag var der igen mulighed for at teste spilsystem af, denne gang mod Valbyfra 1. div, der på dagen var flankeret af en stamme af juniorspillere. På trods af et enormt løbepensum, stort talent og god fight, måtte de unge knægte + de få ældre på Valbyholdet, se sig besejret med 13-2. En kamp der igen udstillede vores svagheder med dumme simple boldtab, men samtidigt også gav en indikation om at vi ved hvor modstanderens mål står.

Sidste kamp var mod Gårdarike, som vi havde inviteret i håbet om at møde en modstander der spilmæssigt kunne sætte os lidt på plads. Trods overlegen boldbesiddelse til svenskerne, lykkedes det at holde deres scoringer på 2, specielt qua en storspillende Bjørneboe, og noget klasse forsvarsspil, som virkelig lover godt for sæsonen. Det blev til en bold i den rigtige ende og dermed 1-2 og samlet et tilfredsstillende facit på 2 kampe.

Nu er der ikke længe til at sæsonen startes op, og lejligheden til at give Hørsholm en anderledes lige kamp i sæsonåbneren, er det der fylder indholdet på vores træninger p.t. Vi er dog bevidste om at mange ting skal flaske sig og sammenholdet skal sikre resultaterne, men det kommer vi såmænd også tættere på, træning for træning..

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning