D1: Første opgør mod nordjyderne

Michael Møller -

Den længe ventede første kvartfinalekamp mod Frederikshavn Blackhawks fik en noget  forvirrende optakt da det viste sig, at der ved en fejl fra kommunens side var foretaget en dobbeltbooking af Sundbyhallen. Heldigvis fik Marc Glentvor halkabelen til at gå op og både hjemmehold og udehold var istedet klar til kampstart kl. 16 på det grønne “tunge” gulv i Sundbyøsterhallen. Halbyttet viste sig måske at være en lille fordel for hjemmeholdet, der var i hvert fald påfaldende mange optakter til trækskud hos udeholdet kampen igennem, som endte som halvhjertede forsøg eller som skud, der slet ikke blev til noget.

Det blev som ventet en kamp der var domineret af Frederikshavn, og hvor Hafnias defensiv for alvor blev  udfordret. Selvom første chance i kampen tilfaldt Hafnia var særligt første periode var domineret af Frederikshavn. Frederikshavn fik forholdsvist hurtigt bragt sig foran og efter første periode stod der 0-3. Resultatet løsnede lidt op for spillet og lige så stille fik Hafnia spillet sig ind i kampen og lykkedes også med at byde ind med angrebsspil. Anden periode ender dog med 0-2.

I tredie periode var der stadig fuld damp på kedlerne og i PP fik Hafnia reduceret til 1-5 ved Mette-Marie. Frederikshavn svarede dog tilbage fem minutter senere ved at udbygge føringen til 1-6. To minutter senere får Malene reduceret lige foran mål til 2-6 efter en aflevering fra MM. Der gik dog ikke mere end 14 sekunder før Frederikshavn igen fik passeret en ellers storspillende Mille, og kampen endte 2-7.

Resultat: 2-7 (0-3, 0-2, 2-2)

Det andet opgør spilles i Arena Nord lørdag den 15.3 kl. 14.00.