D1: ”Hvem var det der vandt i dag…”

Michael Møller -

Endelig kunne Hafnias ligadamer stemme i og synge sejrssang efter endt ligakamp. Sejren kom i hus efter en optakt, der slet ikke var, som den plejede og med et afbudsramt hold, der både manglede stærke profiler og ikke mindst trænerduoen. Der var 8 markspillere og en keeper skrevet på holdkortet ved kampstart, og derudover var Alex kaldt ind som træner, og han leverede en vanlig sikker coaching fra bænken.

Trods de lidt uvante forhold og usikkerhed om, hvem der egentlig var meldt klar til kamp, hvilke positioner, der skulle spilles, og hvilket spilsystem der skulle spilles ud fra, så var der god koncentration ved kampoptakt og opvarmning. Faktisk var pigerne så tidseffektive, at anføreren blev nødt til at trække ekstra opvarmningsøvelser op af hatten for at fylde tiden bedst muligt ud op til kampstart.

”I skal vise, at det er jer, der er hjemmebaneholdet, og det skal ske fra start” sagde Alex i kampoptakten, og som sagt så gjort: Allerede i tiden 1:11 sætter Sara bolden i mål fra en spids vinkel på en returbold fra Amanda. En rigtig god start på kampen og lige så stille sniger, der sig også en tro ind på at dette kunne blive kampen med den første ligasejr. Hafnia spiller klogt og afventende, og Vallensbæk har ikke meget andet at byde ind med end høje bolde, som forsvaret nemt opfanger. I den anden ende er spillet lidt mere svingende, men der er rigtig flotte momenter med sikre pasninger op spil op af banen, som Vallensbæk har svært ved at bryde. I tiden 16:30 lykkes det Ida at stresse en Vallensbæk-back højt oppe på banen efter et lækkert udkast fra Mille, og Ida kan score kampens andet mål.

I anden periode er der stadig god gejst, men det begynder at kunne ses at vi kun er 8 spillere. Vi taber flere af de direkte dueller, og Vallensbæk lykkes med at få os presset tilbage. Vi er igen heldige med at have en rigtig dygtig keeper i Mille som sidste skanse, der disker op med flotte redninger. Derudover klinger et par af Vallensbæks skud af på udvendig side af stolpen.

I tredje periode synes sejren for alvor inden for rækkevidde, da Ida opsnapper en tilbagelevering fra Vallensbæk og i typisk Speedy Conzalez-tempo op af banen sætter to backs og placerer bolden bag Vallensbækskeeperen. Målsætningen for den sidste del af kampen er at holde nullet. I de sidste minutter af kampen bliver vi dog mødt af et massivt højt pres fra Vallensbæk, som vi desværre ikke helt kan modstå og efter et lidt tilfældigt skud udefra, som både snyder forsvar og keeper ender resultatet med at blive 3-1. Det ændrer dog ikke ved at vi kan hæve armene til sidst og fejre sæsonens første LIGA-sejr.

Ref: Malene

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning