D1: Kurven går én vej, og det er opad

Michael Møller -

Damerne kan nu gå på en velfortjent julepause efter et tætpakket efterår, hvor der i  flere uger har været kampe både på hverdage og i weekenden. Den kampfrie december giver trænere og spillere en mulighed for at lægge endnu et lag på taktikken og få justeret ind, hvor det er påkrævet. Det har været et efterår med en lidt svær start, hvor der i de første kampe skulle krydses klinger med de hold, der nu ligger i top tre. Holdet er dog nu for alvor er trådt i karakter og har vundet lige så mange kampe som det har tabt, og kan overvintre på en foreløbig fjerdeplads.

Der er rigtig mange elementer at bygge videre på, og holdet har på det seneste spillet rigtig flotte og tætte kampe, kulminerende med torsdagens opgør, som foregik i Rødovrehallen mod Rødovre. Her spillede holdet uimponeret og med en autoritet, som ikke er set før. Alle turde spille floorball og gik ind i duellerne uden at tøve. Træner Liv beskrev meget malende spilleglæden, som lyste ud af os alle, som ”der er en fest i mit hoved”.  Det blev ligeså meget vores som Rødovres kamp fordi vi holdt vores aftaler og turde spille spillet. Så selvom det var Rødovre, der kunne indløse 3 point og dermed konsoliderer deres flotte førsteplads i ligaen, så gik Hafnias førstedamer fra kampen med en ranket ryg og armene hævet.

Rødovre bragte sig foran med 2-0 i første periode, uden at imponere og mod et Hafnia-mandskab, som leverede angrebsspil og skabte mange chancer. Det var dog først anden periode, at der for alvor blev skruet op for scoringerne. Hafnia fik reduceret til 1-2 med et flot etableret angrebsspil, hvor Malene med en tværpasning tæt på mål finder Sara, som får bolden skudt forbi keeperen og i mål. Kun få minutter sender Michelle Mette-Marie afsted op af banen, hvor hun afslutter fra kanten med et klassisk MM-skud oppe i det fjerneste hjørne af målet. Desværre formåede vi ikke at udnytte momentum. Rødovres rutine viste sit værd og de lykkedes med deres pasningsspil tæt på mål, og fik hurtigt bragt sig foran igen, så resultatet efter anden periode var 6-2.

I tredje periode virkede Rødovre trætte og tilfredse, vi fik igen skabt chancer til flere mål, men vi havde ikke lige det fornødne held og skarpheden til at udnytte dem. Perioden ender derfor 0-0. Det var en stolt og glad træner, der efter kampen kunne konstatere, at vi spillede vores bedste kamp til dato, mod et rigtig godt hold, som fik kamp til stregen.

(2-0, 4-2, 0-0) – 6-2

Ref. Malene

Opdateret pointliste

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning