D1: Ugens resultater

Michael Møller -

Ligadamerne har travlt for tiden, så travlt at det kan være svært for referenten at følge med, og her følger derfor en opsamling på denne uges to kampe.

Hafnia FC-Herlev FC
Torsdag aften spillede Hafnias ligadamer igen hjemmekamp mod Herlev. Sidste gang de mødtes trak Hafnia sig sejrrigt ud af opgøret, uden dog at imponere med spil og chancer. Det var derfor spændende hvilket modtræk Herlev ville møde op med. Men tilsyneladende havde Herlev ikke fundet frem til et modtræk, for det blev en kamp hvor Hafnia dominerede, og spillede en af deres bedste kampe. Det var ikke til at se at det var en kold og mørk torsdag aften, og særligt på tilskuerpladserne var der nye takter. Her havde Bjørg sørget for at opbakningen var kørt i stilling med en imponerende lydkulisse. Opbakningen kunne mærkes på spillet på banen, Hafnia blev yderligere tændte og Herlevspillerne blev frustrerede og påvirkedes af slagsangene og den massive opbakning.

Det blev til en kamp med rigtig mange chancer.  Det første mål blev dog først scoret i 2. Periode på fint opspil, hvor bolden fik lov til at arbejde, og den kom hele vejen rundt om Herlevs mål, indtil Sara valgte at sende den tilbage op i banen til en fremstormende Liv som satte en flot kasse med et trækskud oppe i fjerneste hjørne.

Herlev fik efterhånden flere chancer og særligt i 3. Periode var der travlhed i feltet foran Hafnias mål, men der blev kæmpet bravt og holdt stand. Herlevs sidste våben var at tage keeperen ud og spille med 6 markspillere. Det udnyttede Liv i det sidste minut da Herlevs spil blev brudt, og hun sendte bolden i et tomt mål og kampen endte 2-0.

Resultat 2-0 (0-0, 1-0, 1-0)

 

Jægerspris FC-Hafnia FC
Søndag formiddag gik turen til Jægerspris, lækkert solskin, vindstille vejr og flotte udsigter på turen derop var et varsel om, at denne kamp også ville blive seværdig og spændende. Der var desværre tikket et par afbud ind på dagen, så alle spillere gik ind til kampen med en forventning om at citronen ville blive presset til det yderste og at denne kamp ville kræve fokus, fight og psycho-ness fra første fløjt. Begge hold stod rigtig godt defensivt og de mest målfarlige chancer opstod derfor i de kontraangreb, der så blev plads til. Her havde Hafnia dog også tålmodighed til at holde i bolden og sørge for også at levere et solidt etableret opspil. Det blev en kamp uden de store afbrydelser, ingen udvisninger og med fair spil fra begge hold. Sofie stod en brandkamp og leverede gang på gang feberredninger og sørgede for at Hafnia stødt og fightende styrede sikkert i havn i ordinær spilletid med resultatet 0-0. Derfor måtte kampen i overtid og her var det desværre Hafnia, der trak det korteste strå og Jægerspris – rækkens nummer to – kan trække sig ud af kampen med en sejr. Vi sikrede os dog et point til kontoen og beviser endnu en gang af vi er inde i periode, hvor form- og kampkurve er opadgående!

Pointlisten

Ref.: Malene

 

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning