D2: Anden sejr i streg!

Bestyrelsen -

Lørdag eftermiddag den 26 oktober spilede Hafnia D2 kamp i Sundbyhallerne mod Jyderup Farmers

Med 6 spillere var vi lige nok til at stille hold, og med debuten til Joyce Palm havde vi nu også en udskifter.

Caroline Schmidt på mål,

Kia Krøjgaard og Ida Ottesen som back

, Joanna som center og Maria Tougaard og Maria Westermann som wing, var vi nu klar til at give den gas inde på banen.

1 periode. Jyderup pressede på fra starten af men Maria T, Maria W og Joanna får hugget en masse af deres bolde. Efter bare 2 min og 6 sek. ser Maria T. en chance i Jyderups forsvar, da hun får bolden af Maria W. og hun sætter bolden ind lige forbi Jyderups målmand.

Jyderup er ikke tilfredse og presser nu ekstra meget på, men deres bolde har svært ved at komme igennem Kia og Ida, som har lagt en mur i forsvaret. Caroline står sikkert i målet, så de få bolde der kommer igennem er hurtig væk fra Hafnia målet igen.

16 min. 23 sek. Ser Joanna fra midten Maria som står klar til ballade i Jyderup målet. Joanna spiller bolden til Maria W. som sætter den ind i Jyderups mål og vi har nu dermed en Debut scoring. Vi går til pause 2-0 og er mere sikker på en sejr end før.

2. periode går vi på banen med Joyce i stedet for Maria T, da en muligvis skulderskade præger hende, den er dog bundet ind og hun VIL spille videre.

Denne periode er begge hold oppe på tærende og det ser ud som om bolden bare ikke vil ind i Jyderup målet. Først 12 min. 56 sek. laver Jyderup en fejl inde ved målet og der er selvmål til vores fordel. Dette går Jyderup tændte og er nu fast besluttet på at få et mål inden pause. Caroline står fast i mål og redder bold efter bold og Joanna er hurtig ude og får hugget en masse af deres afleveringer og får bolden op mod Jyderups ende. Vi går til pause trætte, da vi kun har den ene udskifter, men vi er fast besluttet på at i sidste periode skal vi holde målet rent.

3. periode har sat sine spor, Hafnia er ved at være trætte og det udnytter Jyderup. 4 min 44 sek. Ser de hul i forsvaret og de får sat bolden ind i målet lige for øjnene af Caroline. Dette skal dog ikke få Hafnia ned, da bare efter 30 sek. er det vores tur, til at vise at vi slet ikke er færdige med vores mål endnu. 5 min og 10 sek. Er der igen forvirring i Jyderup målet og med et skud fra Maria W, er en af Jyderup forsvare insisterende i at få bolden væk fra deres mål men ender med at ramme bolden den forkerte vej, lige ind i deres mål.

Hafnia er nu helt vilde og har fundet energien frem igen. Bare efter 6 min og 27 sek. i 3 periode ser Maria T. igen chancen i Jyderups forsvar, som nu også ser trætte ud. Maria T. får bolden spillet til Joanna som sætter bolden flot ind i Jyderup målet.

Vi er nu alle enige i at vi har vundet og der kommer derfor ingen bolde igennem Kia, Ida eller Caroline.

Hafnia vinder på hjemmebane mod Jyderup Farmers 5-1

Ref: Caroline

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning