D2 – Sejr over vanløse

Bestyrelsen -

Hafnias damer spillede lørdag eftermiddag mod Vanløse FC.

Det var en kamp, der ifølge statistikken, skulle vindes. Men det var et meget sløvt og tømmermænds ramt hold der mødte op i Sundbyøsterhallen. Da vi så, at Vanløse kun havde én udskifter, og vi derfor var i overtal med vores to for første gang i sæsonen, fik vi gejsten igen.

Første periode bliver fløjtet i gang af de unge dommere, og kampen er i gang. Vi har nogle gode chancer på Vanløses mål, men det er først i tiden 14.24, at B.S. sætter kampens første mål ind uassisteret. Det giver ny energi og blot et halvt minut efter, i tiden 14.58, scorer Joyce sit første mål nogensinde med B.S. som assist. Det er en flot tværpasning der bliver lagt til Joyce, som smider bolden i kassen.

I anden periode presser Vanløse højt og får smidt nogle bolde ind til Caroline i målet, de bliver selvfølgelig taget. Maria T får en pasning ned i hjørnet og vælger der, at skyde bolden direkte i skridtet på dommeren. Det er længe siden sidst, at Maria T har været så rød i hovedet. Det bliver heldigvis taget med et smil fra alle på banen og kampen fortsætter. I tiden 16.27 får Vanløse et frislag foran målet og skyder bolden igennem 5 spillere og Caroline. Anden periode bliver fløjtet af med stillingen 2-1

. Tredje periode går i gang og i tiden 11.43 scorer Hafnia til 3-1. Det er igen Joyce, der får en tværpasning fra Charlotte og smider den i nettet. Her tager Vanløse en Time Out. Der bliver presset godt i begge ender og begge hold har nogle gode chancer. I tiden 18.26 scorer Vanløse til 2-3 og således slutter kampen. Det er ikke det kønneste Floorball, der var at se denne lørdag. Vi kunne sagtens havde vundet stort, hvis energien havde været tilstede. Næste gang tæver vi dem.

Ord fra træneren: på trods af en dag hvor at spillet på banen var ret sløvt, er det fantastisk at vi stadig kan hive en sejr hjem, jeg ser forbedring fra uge til uge.

mange tak til B.S og Charlotte for hjælpen

 

Referent Ida Ottesen

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning