D2: Unødigt stort nederlag på trods af masser af fight

Bestyrelsen -

 

Det var et noget slukøret mandskab, der søndag aften vendte næserne hjem mod Amager. Hafnias damer havde nemlig siddet på det meste af kampen, og havde sagtens kunne spille lige op med Greve – men sådan gik det jo ikke.

 

Der blev lagt godt ud fra begge hold til første periode. Greve, der stillede med to fulde kæder, lagde et højt tempo fra start, hvor Hafnia, der havde to udskiftere, måtte økonomisere en smule mere med kræfterne. Efter et kvarters spil tager Kia dog chancen, løber bolden og sætter den flot ind i Greves mål!

 

I anden periode er begge mandskaber tændte på at lave mål, presser på og følger op på en hver chance. Dog er det Greve, der får udnyttet chancerne bedst, og får sat to mål ind inden der fløjtes til pause.

 

Da tredje periode starter, er kræfterne på Hafnia en smule brugt omend humøret og kampgejsten fejlede ingenting. Derfor kommer det som et chok, da det lykkes Greve på blot tre minutter at score fire mål. Træner Marc Glentvor kalder til time out og får styr på tropperne, og der går ikke flere bolde gennem Hafnias tætte forsvar.

 

Med denne lektion i vigtigheden af opdækning af pasninger, vil Hafnia D2 se frem til at møde Greve på hjemmebane, hvor denne opdækning skal sidde på rygraden af spillerne.

 

Ref: Maria T

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august 2024 i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 24/25:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer (Starter op d. 3. september)
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

17.00-18.30: U11 & Øvrig Ungdom
18.30-20.00: Fælles Seniortræning