D3 – Træls nederlag i Stevns

Ida Rasmussen -

Hafnias D3 tog i lørdags den lange tur til Stevns. Her skulle vi møde 2. Divisionens bundhold. Med et hold bestående af 3 debutanter og et nyt spilsystem, vidste vi godt, at der var en udfordring i sigte. Stevns havde overrasket de sidste par kampe og slået både Benløse og Jyderup. Det viste sig, at de også skulle slå Hafnia.

Første periode forløb forholdsvis roligt. Vi skulle lige have styr på vores nye spillere og nye pladser på banen. Omkring halvejs inde i første periode sker der en kommunikationsfejl i forsvaret, og Stevns kaptajn får lov til at løbe sig fri lige foran målet. Her var dagens keeper Jane kommet korrekt ud i skuddet. Stevns kaptajn smækker bolden i målet med høj stav og målet bliver retsmæssigt annulleret. Første periode ender målløs.

Anden periode bliver fløjtet i gang, og inden de første 2 minutter er gået, scorer Hafnia kampens første mål. Ida Ottesen finder D3s nye svensker, Linn Spangberg, foran mål og lægger en flad pasning ind til hende. Linn vender køligt med kontrol over bolden og skyder den i målet. Hermed et debutmål. Hafnia når kun at nyde føringen i 90 sekunder. Igen er det en kommunikationsfejl i forsvaret og keeper Jane bliver sat. I tiden 3:24 står det 1-1. I tiden 11:44 bringer Stevns sig foran, men Hafnia kommer hurtigt igen og udligner i tiden 14:58. Igen er det Linn, der får smidt bolden i målet med assist fra kaptajn Kia. Anden periode ender 2-2.

Tredje periode starter  med højt pres fra Hafnias damer, dog uden gevinst. Begge hold vil gerne afgøre kampen og dette resulterer i en omgang indianer floorball. Stevns hakker derudaf og den ene dommer formår ikke at dømme til Hafnias fordel. Grundet dommerens løse dømmestil begynder Hafnia også at spille grimt. Vi har et par chancer foran Stevns mål, hvor 6 spillere står og hakker løs i håb om at få bolden enten i mål eller væk. Hafnia presser videre og må se sig løbet forbi, da Stevns kaptajn suser ned og scorer i tiden 18:33. Her tager Hafnia en timeout, piller keeperen ud og spiller 6 mod 5. Her er der igen et par chancer, men Hafnia når ikke at udligne før hornet lyder og kampen ender 3-2 til de lyseblå fra Stevns.

Hafnia spiller en god kamp og får det nye spilsystem prøvet af. Med 3 debutanter, der gjorde en flot indsats, og med kun 2 udskiftere er resultatet godkendt. Næste kamp er på hjemmebane i Sundbyøsterhallen d. 21/2-15 kl. 16:00. Kom og hep på D3.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning