Dame 1-2: Sæsonens sidste kampe

Michael Møller -

Lørdag spillede begge damehold på det grønne træge gulv i Bellahøjhallen. Dame 1 lagde ud med en længe ventet revanchekamp mod FFK2, der som de eneste har taget point fra os.

Alle spillere inklusiv træner havde set frem til mødet, så der var lagt op til en rigtig spændende kamp. Vi kunne heldigvis spille forholdsvis frit, da førstepladsen i 1. division var sikret med 3-2 sejren over Rungsted sidste fredag.

FFK 2 viste allerede fra start, at de bestemt ikke havde tænkt sig at lægge sig ned uden kamp. De spillede som gjaldt det førstepladsen. Langsomt får vi dog overtaget og får spillet os frem til en del chancer. Men meget symptomatisk for sæsonen vil bolden bare ikke lige det sidste stykke over målstregen.

Kampen byder på hårdt spil og til tider lidt for hårdt. Således får FFK tre udvisninger i løbet af kampen, men desværre formår vi ikke at udnytte overtallet. Vi skal hen i 3. periode før der endelig kommer en forløsning. Mette står godt placeret ved siden af målet og sender en aflevering af sted til Malene foran mål. Malene når (heldigvis) ikke bolden og får med spidsen af bladet skubbet bolden videre til Rikke, som er fulgt med op i angrebet og afslutter resolut udefra. Bolden ryger endelig forbi keeper og i mål.

Vi vinder 1-0, og pokalen kan efterfølgende løftes.

Dame 2 mødte senere på dagen FFK3. Dame 2 var inden kampen ubesejrede. Det bliver en kamp med to meget ligeværdige hold. Begge hold byder på fine opspil, og det er imponerende at se de forholdsvis uprøvede Hafniaspillere på toppen lave flotte kombination og stilsikre opspil. Wingparrene er gode til at finde hinanden, og spiller som om de aldrig har lavet andet.

Trods et godt kæmpende hafniahold lykkes det FFK3 at score til 1-0, endda i undertal. 1-0 bliver også kampens resultat. Men det ændrer ikke ved at også dame2 kan hæve pokalen, og fejre at de har vundet 2. division.

Så alt i alt en godkendt lørdag med flot spil og to pokaler, som tager på byvandring i Københavns natteliv efterfølgende.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august 2024 i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 24/25:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer (Starter op d. 3. september)
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

17.00-18.30: U11 & Øvrig Ungdom
18.30-20.00: Fælles Seniortræning