Dame 1: Årets sidste kamp

Michael Møller -

I lørdags mødte Hafnia – Vanløse. Det startede forrygende – på trods af tømmermændsramte kvindfolk. De fleste var dog kampdygtige og opgøret var hurtigt i gang.

Hafnia kæmpede en brag kamp. Første periode forblev mål fri indtil det 16. minut, hvor Vanløse på et par få minutter satte to kasser. Perioden gik til Vanløses side og endte 0-2.

I 2. periode sad Vanløse på mange af boldene og til Hafnia’s held udnyttede de ikke chancerne foran mål. En enkel bold slap dog igennem. Til trods for at hafnia begyndte så småt at overtage kampen, så formåede de kære Hafnia-damer desværre ikke at udnytte deres overtal (pga. ukorrekt udskiftning).  Perioden gik igen til Vanløses fordel og sluttede 0-3.

Efter en kort pep-talk af Sophie i pausen startede hafnia’s damer den sidste periode og kæmpede med næb og klør. I tolvte minut lykkedes det Sophie at sætte det første mål – Det berømte første mål var nu sat og Hafnia blev tændte! Vi var først på bolden – fiskede den fra Vanløse og havde målforsøg gang på gang. Mette BS formåede at sætte kampens sidste mål ganske kort tid før fløjten løs. I samme minut tog Vanløse time-out og de sidste 14 sekunder blev der kæmpet af begge hold. Desværre uden ændring af resultatet. En fjerde periode ville have gjort det positive udslag for Hafnia.
Kampen endte 2-3 til Vanløses fordel.

Nu står juleferien for døren og vi lader kræfterne op til en god start i det nye år. Jeg vil gerne ønske jer en glædelig jul og et godt nytår!

/Mille

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning