Dame 1 på glatis

Michael Møller -

Dame1 har fået lektier for til morgendagens træning.
Vi skal tænke over, hvad der var dårligt og hvad der var godt i søndagens kamp mod FFK, formentlig med henblik på at lære noget, og overveje hvorfor dagens kamp blev tabt med 0-2.

Måske skal vi have gang i et New Zealandsk stammeritual før kampstart, måske skal vi allesammen tage 2 minutters “fokus-mediation” før kampstart, i hvert fald har vi undertiden lidt svært ved at være 110% klar når kampen fløjtes i gang. Dette gjaldt også i dagens kamp, hvor første periode var præget af at Hafnia ikke var på tæerne, ikke var tæt nok på modstanderen og på 5 dårlige minutter sikrede FFK sig to flotte mål. Modstanderne var dygtige til at spille rundt, stod kompakt i forsvaret og løb utroligt meget og tilmed virkeligt hurtigt, Hafnia så ikke godt ud da 1. periode blev fløjtet af.

I anden periode blev Hafnias spil bedre, der kom tilmed et par gode afslutninger på mål og forsvaret markerede bedre. Desværre blev der ikke lavet nogen mål, og i 3. periode hvor Hafnia for alvor fightede blev der heller ikke mål ud af anstrengelserne.

Det er virkeligt lang tid siden damerne har tabt, måske har man efterhånden fået for meget i baghovedet at “den skal vi nok trække hjem”. Så man næsten tror, at man ikke kan tabe. I dag var derfor en god lektie for Dame1, en sejr kommer ikke af sig selv, den kræver at man er klar fra kampstart og at man kæmper sammen til sidste fløjt. Når næste kamp fløjtes i gang er vi derfor fuldstændigt tændte, fokuserede og på tæerne.

Ref.: Henriette