Dame 1: De brændte chancers kamp

Michael Møller -

Den 3. marts blev den sidste liga damekamp i sæsonen afviklet. Målet var en sejr, som ville kunne sikre os en plads i ligaen i næste sæson. Undertegnede begav sig derfor til Amager på trods af jet lag, dårlig kondi og uskarpt boldøje som følge af nyligt hjemkomst fra rejse til den anden side af jorden. Optakten og opvarmningen var forbavsende stille måske nærmest koncentreret?

Vi kom heldigvis godt fra start og Vallensbæk havde ikke som i tidligere kamp held med hurtige (enmands)-kontrachancer. Selvom vi havde det meste af spillet og en del skud mod mål lykkedes det os desværre ikke at få bolden ind bag keeper. I slutningen af perioden sker der desværre en misforståelse ved udskiftning og vi får en to minutters udvisning for for mange spillere på banen. Pisse irriterende! Heldigvis står boksen godt på banen og Vallensbæk kommer ikke til farlige chancer.

Anden-periode-forbandelsen fulgte os også i denne kamp og vi fik en lidt rodet start. Vores spil fungerede knap så godt, men det lykkedes ikke Vallensbæk at udnytte det til farlige afslutninger.

I tredie periode kæmper vi videre med mange gode chancer, men det virker næsten umuligt at få bolden i mål. Vallensbæk har også en del chancer, men Mille står rigtig godt i målet og laver nogle gode redninger. Vi kæmper til sidste minut, men den ordinære kamp ender 0-0 og ryger i forlængelse.

Vi topper kæderne og presser på for at få det forløsende mål og det er tæt på flere gange! Efter to minutter dømmes der straffeslag, da Vallensbæk forhindrer en oplagt målchance af Malene. Desværre brænder hun. Efter knap syv minutter scorer Sophie endelig det vigtige mål assisteret af Rikke. Det var fantastisk, at det endelig lykkes. På trods af de manglende mål var det en ret underholdende kamp, hvor vi havde meget spil og der var drama i form af tonsvis af chancer, straffeslag, udvisninger og forlænget spil.

Mange tak til publikum for flot opbakning og tusind tak til Sophie for tre gode år med masser af gejst og træneropbakning! Du bliver svær at erstatte, når du nu vil hellige dig familien og den lille nye floorballspiller.

Din afsluttende evaluering indeholdt blandt andet et håb om, at vores næste træner kan lære os at score flere mål, og det kan vi da kun være enige i, for det må absolut være en målsætning for næste sæson 😉