Dame 1: En tidlig søndag morgen i Sundby og en sen onsdag aften i Vanløse

Michael Møller -

Det har været en travl tid for Hafnias førstedamer på det seneste. Weekenden bød på en tidlig morgenkamp søndag og onsdag aften var der ligesom sidste onsdag kamp mod Vanløse i Vanløse.
Søndag morgen havde hele holdet sørget for at skabe god stemning på lægterne, og der blev blandt andet budt på morgenkaffe og brød til de fremmødte tilskuere, som i øvrigt var mødt talstærkt op. Tak for det!
Hafnia lagde flot fra land og styrede spillet i store dele første periode, som også blev vundet 1-0 efter en fin kombination foran mål hvor Anna assisterede og Malene afsluttede.

Desværre varer en kamp 3 perioder og særligt i anden periode var Hafnia på hælene. Der gik ikke lang tid før der stod 1-3 på tavlen.

3. periode bød igen på bedre og mere kontrolleret spil fra Hafnia uden at vi dog kom på måltavlen. Kampen ender 1-5

Som sagt har vi haft et travlt program på det seneste og ligesom forrige onsdag bød Vanløse inden for til kamp. Sidste møde havde budt på to gode periode og denne gang var aftalen at de skulle veksles til tre.

Desværre får vi igen en rigtig dårlig start med en Vanløse scoring allerede i første skift. Selvom alle kæmper heroisk så er Vanløse bare skarpere (og heldigere) og lykkes med at få scoret yderligere to mål i første periode. Sophie maner til fornuft og omtanke i periodepausen og det er et langt mere koncentreret mandskab der går på banen i anden periode. Fokuseringen bærer frugt og perioden er næsten lige ved at blive vundet med en scoring af Rikke assisteret af Stine. Vanløse får dog lov til at afslutte perioden med et mål, så der står 4-1.

Sidste periode bliver der kæmpet for at få sat endnu et mål ind og der er flere gode forsøg blandt andet et par havelåger som dog ikke er helt veludførte. Afleveringerne er skarpere og mere sikre, men målene udebliver og kampen ender derfor 4-1.

Så selv om der blev lovet både brunch og kage for scorede mål er vi nok nødt til at erkende at der skal mere til. Så piger, vi ses i træningshallen!

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning