Dame 1: Hafnia-FFK 25/11

Michael Møller -

Enten var det koncentration, nervøsitet eller træthed der prægede et ret tavst Dame1 hold under opvarmningen , i hvertfald gav coachen en positiv peptalk før kampstart til kampen mod FFK på denne regnvåde søndag med besøg på tilskuerrækkerne helt fra Dubai.
Da kampen gik i gang blev bekymringen bragt til skamme, Hafnia kom godt fra start, lavede fornuftige opspil, fine kombinationer i angrebet og havde en hel del chancer. Desværre manglede den sidste skarphed og det lykkedes ikke at få nogle bolde i kassen i løbet af første periode. FFK startede ikke så hurtigt og sikkert ud, som vi før har set, og Hafnia kæmpede for alle bolde og alle gjorde en solid indsats når FFK kom buldrende med deres velsmurte kontra-maskine. Det lykkes næsten i første periode at holde dem fra målet, blot 2 minutter før pausen lykkes det dog en af FFKs spillere at få bolden i mål efter noget tumult i slottet.
Alt i alt var Hafnia godt tilfredse efter første periode, kampen var i den grad åben og der var positiv stemning på bænken.

I anden periode skete det, Hafnia desværre har oplevet alt for ofte i denne sæson. Modstanderen var vågnet og havde justeret deres spil, Hafnia var ikke helt på tæerne fra første fløjt, og bum – bum – bum, FFK lavede 3 mål på 5 minutter. Pludselig var FFK som vi kender dem: Hurtige, fysiske og tekniske med mange gode spillere der alle gerne ville lave mål. De var bevægelige hele tiden på hele banen, Liv Nøhr bandt det hele sammen med gode tekniske finesser, de lavede præcise første-gangs pasninger og tøvede ikke med at trykke af med det samme. De lavede både mål udefra og fra slottet. Anden periode føltes meget lang, og Hafnia hang mere og mere med hovederne. Enkelte kontra muligheder var der, og den spillende træner forsøgte flere gange med langskud ind mod modstanderens mål, men der manglede held, præcision og nogen til at samle op på returboldene. Hele 5 gange lykkedes det FFK at få bolden i nettet i denne mareridts-periode.

Vi gik til 3. periode med en måltavle der var visket ren, og en intention om at spille lige op med FFK i den sidste periode. Der kom da også mere styr på markeringerne og blev kommunikeret langt bedre i 3. periode. Der var flere gode chancer på mål, men der manglede “killer-instinct”, eller måske selvtillid efter den hårde 2. periode. Hafnia fik desværre slet ingen mål i kampen. Til gengæld lykkedes det ved solid samlet indsats at holde FFK nogenlunde fra fadet i perioden, kun en enkelt gang måtte slagteren hente bolden ud fra målet.
Hafnia ligger fortsat på en 5. plads i ligaen med en lidt speciel målscore på 14-35. Alt i alt var det en lærerig fornøjelse at spille mod et hold der både havde masser af vilje og spillede så godt sammen, og selvom vi efterhånden har hentet en del nederlag er det vigtigt vi kæmper videre, holder gejsten og husker, at vi er der for at lære noget!
Lad dette være en opfordring til meget mere vildskab på banen…på den positive måde!

Ref. Henriette

Se billeder fra kampen her

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning