Dame 1: Sejren var hjemme endnu en gang – trods manglende træner…

Michael Møller -

…Det er ca. to år siden jeg sidst har skrevet et indlæg. Det var dengang imod Rødovre, hvor sejren gik til deres fordel. Dengang lovede jeg egentlig at komme tilbage et halvt års tid efter, men har jo tydeligvis ikke holdt ord…

To år er gået og jeg er tilbage på mål. HOLD DA FAST en udvikling der har været… NU ligger vi og kæmper om førstepladsen, spillet fungerer godt på banen og sammenholdet er fantastisk. Det sidste synes jeg nu altid Hafnia har haft, men jeg kan virkelig mærke en forskel fra sidst jeg spillede.

Det var en fornøjelse at spille kampen med pigerne her i søndags imod Copenhagen SFC. Der skulle lige gå halvdelen af første periode før vores spil begyndte at udvikle sig til ideelle målchancer, men da Julie smed den første i kassen åbnede det op for Hafnia’s spil og overskud. I løbet af perioden smed vi bolden forbi målmanden tre gange, og perioden endte 3-0.

Anden periode skulle vise sig at være lidt for dramatisk. Spillet havde vi skam styr på, men da Stine formåede at falde slemt og måtte hjælpes ud til bænken, skabte det kaos og kampen blev spillet med det ene øje ude på Stine. Alligevel havde Hafnia nok skills og rygrad til at smide bolden i kassen ikke én, men to gange imens forvirringen var på sit højeste. Perioden endte 6-0. Speaking of eye – Mette BS endte desværre med et blåt øje i anden periode.

Tredje periode var lidt sjusket og ikke nær så gennemført som de forrige, men stadig havde vi overskud og var Copenhagen SFC overlegen. Kampen endte med en vellykket sejre til os 7-0.

Trods Sophies manglende tilstedeværelse og de forskellige forhindringer vi som hold måtte imødekomme, formåede vi at tage et fælles ansvar. Malene tog førerpinden i hånden og guidede holdet igennem perioderne, men det var helt klart alle spillerne der i fællesskab bar sejren hjem.

God bedring til Stine! Håber at se dig tilbage i januar!

Ref.: Mille

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning