Dame 1: Status før sidste kamp

Michael Møller -

Det er igen blevet tid til at gøre lidt status på Dame 1’s seneste spillede kampe. Damerne mødte Herlev den 26. januar. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det var en de de kampe, hvor vi gik ind til kampen med en forventning om at kunne indløse lidt point, og dermed lægge afstand til bunden. Derfor var skuffelsen også så meget desto større, da det ikke lykkedes og vi måtte erkende, at Herlevdamerne trak det længste strå i det 3. indbyrdes opgør med en sejr på 1-2.

Kun 3 dage senere var vi i kamp igen med et udebaneopgør mod rækkens nr. 1 FFK. Her var målsætningen naturligvis en anden, men som I ved, så går Hafnias damer ind til alle kampe med troen på at vinde. Det startede også meget lovende, med en 1. periode hvor troen var der, trods en lidt ufokuseret opvarmning (efter anførerens mening). Spillet bølgede gennem hele perioden frem og tilbage, med chancer til begge hold og perioden endte meget retfærdigt 0-0. Meget symptomatisk for mange af sæsonens kampe, tabte vi desværre fokus i 2. periode, og det går ikke ustraffet hen mod et hold som FFK, og derfor pillede Hafnia bolden ud af eget mål 3 gange i anden periode.
I 3. periode blev der strammet op. Hafnia bød ind med kontraløb, og forsvaret lykkedes med en række flotte clearinger. Det blev dog ikke til nogen overraskelse i Bellahøjhallen og kampen endte 4-0.

Det er heldigvis en nem opgave at sætte Hafnias damer op til kamp. Et faktum som vikartrænerteamet ved lørdagens kamp mod Rødovre kunne konstatere allerede under det taktiske oplæg. Sophie var fraværende pga. et familiearrangement og Stine, Amanda og Malene havde derfor overtaget dirigentstokken. Spillerne var opsatte og indforståede med dagens opgave, som simpelthen handlede om at kæmpe, fighte og aldrig miste troen.
Hafnia forstod også at omsætte strategien og holdt stand helt ind til det 14. minut og havde inden da også forsvaret sig gennem et undertal. Rødovre øgede 3 minutter senere til 2-0. Perioden var dog absolut godkendt.
Ovenstående beskrevne tendens til at falde i tempo i anden periode var heldigvis ikke kendetegnende for denne kamp. Rødovre scorede godt nok et hurtigt mål i periodens spæde start, men vi lykkedes med at fastholde vores momentum i store dele af perioden, og bød også ind med flere bolderobringer på midten og kontraløb til følge. Rødovres ellers flotte pasningsspil og spil bag mål fik vi ofte sat en stopper for. Det var derfor i høj grad vores fortjeneste, at perioden “kun” endte 1-0 til Rødovre. Desværre blev 3. periode aldrig helt vores periode. Vi lagde ellers godt fra land med en reducering til 4-1 – på et flot mål af Mette-Marie som fulgte op på Birgittes skud udefra. Rødovre svarede dog igen allerede 36 sekunder senere og fik yderligere lagt afstand og kampen endte 6-1.

Nu venter sæsonens sidste kamp mod Vallensbæk. Der venter os en både spændende og svær kamp. Forhåbentlig bliver det kampen, der vil afgøre 6. pladsen i Ligaen, men Vallensbæk kan ved at hente point i deres næste to kampe stikke en kæp i det hjul. Jeg vil undlade at komme med gisninger og pointudregninger, og blot forsikre jer alle om, at vi vil gøre alt for at slutte sæsonen godt af og give hinanden og klubben en sejr.

Her følger damernes pointstatistik

 

/Malene

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning