Dame 1: Troen på sejr kan ingen tage fra os

Michael Møller -

Der skal ikke herske tvivl om, at Hafnias damer går ind til hver eneste kamp med en tro på, at der denne gang skal synges sejrsdans efter kampen. Troen var i den grad også til stede tirsdag aften, hvilket kunne ses i opvarmningen og på spillet allerede fra første fløjt.

Hvidovre virker stressede og overraskede over Hafnias presspil og insisteren på at erobre bolden i alle dueller. Hafnia kommer også godt fra start ved allerede 3 minutter inde i perioden at sætte den første kasse. Det er Mette, som står godt placeret bag mål, der lægger en præcis aflevering til Sara, som står klar i feltet. Desværre vækker scoringen Hvidovre, som efter yderligere 4 minutter udligner til 1-1. Hvidovre får sat endnu en kasse og perioden ender 2-1.

Hvidovre scorer desværre allerede 6 sekunder inde i 2. periode på et skud udefra, som snyder en ellers storspillende Mille, som enten griber Hvidovres skytter ud, eller sørger for at sende Hvidovres skud ud af farezonen. Perioden byder på lidt mere etableret spil fra Hvidovre, som efterhånden er ved at finde deres pasningsspil frem. Hafnia stiller til gengæld op med vanlig fight og mange bolderobringer og kontraangreb, men som vi så ofte har måttet erkende mangler den nødvendige skarphed, der fører til de vigtige mål.
Hvidovre lykkes med yderligere en scoring og perioden slutter 3-1.

Det begynder dog at ligne en lille overraskelse da Hafnia 2 minutter inde i 3. periode får reduceret til 2-3. Mette-Marie sætter en flot kasse efter en bolderobring på midten i form af en skudblokering af Malene. Hafnia kalder med 8 minutter tilbage af kampen time out. Nu skal der satses på en udligning og tropperne kommanderes frem i et højt, men stadig kontrolleret pres. Det koster dog bagtil og lige så stille får Hvidovre slukket kampen og troen på at skabe overraskelsen ved at øge føringen til både 2-4 og 2-5 i de sidste 5 minutter af kampen.

Med Sophies målsætninger fra sidste kamp som afsæt kan vi godt tillade os at tale om nogle små sejre i kampen. Kampen viste, at vi kan tage herredømmet i slottet, at vi tør bruge krop både i forsvar og angreb, men den udstiller også vores manglende evne til at score mål på de chancer, som vi trods alt får tilspillet os.

På lørdag venter én af sæsonens vigtigste kampe mod Herlev, der er et af de hold, som vi har taget point fra i denne sæson. Det må derfor være en helt klar målsætning, at det gør vi igen.

Vi ses på torsdag i træningshallen – det er her vi kan gøre forskellen – ”Winners Train, Losers Complain”

/Malene

 

Pointlisten dame 1: http://hafniafloorball.dk/?page_id=655

 

 

 

 

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning