Dame 1: You can play a great game and still not win

Michael Møller -

Det gælder om at finde de små sejre i de store kampe, både de små sejre og den store kamp var stede i tirsdagens opgør mod Rødovre. Vi gik ind til kampen med forventningen om, at der skulle arbejdes fra første fløjt, men også med et stille håb om at skabe overraskelsen.

Det tegner dog til efter de første 10 min, på trods at et godt solidt defensivt arbejde, at det ikke bliver i denne kamp, at vi skal se overraskelsen. Rødovre er foran 0-2 efter 10 minutter og 27 sekunder. Det ene af målene er scoret i undertal efter en erobring midt i Hafnias powerplay-opspil, hvor Malene i øvrigt som bagerste kvinde bliver sat med et frækt og overlegent loop. Hafnia insisterer dog heldigvis på stadig at spille med, og Sophie sætter en flot kasse i samme powerplay efter en aflevering fra Malene ned gennem forsvaret. Hafnia får dermed svaret igen og er tilbage i kampen. Indtil 4 sekunder før pausen ser det også ud til, at Rødovre kun kan gå til pausen med en føring på et mål. Rødovre lykkes dog med en flot scoring fra kanten og perioden ender 1-3.

I pausen mellem første og anden periode er der mental opladning til anden periode. Anden periode har gennem de seneste mange kampe vist sig at være en svær periode for Hafnias damer. Det har ofte været den periode, hvor kampen reelt bliver afgjort til modstanderens fordel.
Uden dog at på nogen måde at falde igennem lykkes det dog ikke Hafnia at holde Rødovre fra fadet i perioden. Rødovre scorer tre mål. Hafnia spiller dog som sagt en godkendt periode med højere boldbesiddelse, mere angrebsspil og har også et par åbne chancer, men mangler den sidste skarphed. Det er også værd at bemærke, at Hafnia tør gå længere frem og stresse Rødovres opspil. Hafnia har faktisk succes med en del bolderobringer højt oppe banen.
Efter anden periode viser resultattavlen 1-6.

Hafnia stiller på dagen med en stor trup – en keeper og hele 13 markspillere, heraf en gueststar i form af hjemvendte Nara. Det kommer holdet til gavn i 3. periode hvor Mette og Nara er udgået med skader og Charlotte må sunde sig på bænken efter en mavepuster. Der er fuldt blus på alle kedler og anden periodes positive momenter med højt pres og større boldbesiddelse bliver for alvor sat i spil. Rødovre indleder godt nok perioden med endnu et mål, men Hafnia svarer igen i powerplay. I dette powerplay brydes opspillet igen på midten, men denne gang griber Malene ind med en kæk aflevering til Michelle, som hurtigt sender på bolden videre til Sophie, som lægger en præcis tværpasning til Stine, der står helt fri foran mål og sætter bolden i kassen. Rødovre gentager desværre kunststykket ved senere også at score i powerplay. I de døende minutter af kampen sætter Malene kampens sidste kasse efter et højt massivt pres, som fører til en 1 mod 1-chance foran mål.

Så det blev den ventede store kamp med en masse små sejre i form af mål, en jævnbyrdig tredje periode, godt defensivt arbejde og et powerplay som producerede mål.

Resultatet blev  3-8 (1-3, 0-3, 2-2).

Ref. Malene

 

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning