Dame 2: En torsdag aften i Jyderup

Michael Møller -

Efter en lang køretur til Jyderup og en lidt sen ankomst af halvdelen af holdet, kom vi torsdag aften i gang med kampen i Jyderup.

Efter en lidt nervøs start hvor begge hold lige skulle se hinanden an fik Charlotte, efter 3 et halvt minuts spil, taget bolden bagom målet og lagt den ind foran så Birgitte kunne sætte bolden ind i Jyderups mål. Der skulle dog ikke gå mere end 3 minutter før Jyderup fik udlignet på en af deres eneste chancer i hele kampen. I resten af 1. periode foregik det meste af spillet på Jyderups banehalvdel dog uden at der blev sat flere mål ind.

I 2. periode havde vi igen det meste af spillet, men på trods af en del skud på mål ville bolden ikke ind. Efter 15 minutters spil fik Jyderup en 2 min. udvisning.

I 3. periode startede Jyderup med at få en 2 min. udvisning efter blot halvandet minuts spil da en af deres spillere tog bolden med hovedet, men på trods af over tallet og det konstante pres hele perioden igennem skulle der gå 13 minutter før Ea inde foran mål fik sat bolden i nettet, også denne gang med Charlotte som assist. Da der var et minut tilbage af kampen kaldte Sophie en time-out så der lige kunne komme ro på og få alle med på, at bolden skulle holdes væk fra målet. Dette lykkes også, og trods en fysisk hård kamp pga. den lidt hårde spillestil fra Jyderups side og at vi kun var 8 spillere af sted til kamp fik vi hevet en meget fortjent sejr hjem.

Ref. Ea

 

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning