Dame 2: FFK2 vandt over Hafnias Dame 2

Michael Møller -

En rigtig regnvejrsdag søndag den 6.januar (Helligtrekongersdag) ankom Hafnias dame 2 til Bellahøjhallen. Hafnia ville have revanche for den sejr som FFK fik en måned tidligere.

Stemningen var god. Vi var 13 markspillere og Stine på mål, som med frisk entusiasme havde sagt ja i sidste øjeblik.

FFK lagde ud med at presse højt og indledte desværre 1.periode med to hurtige mål (00.56 og 02.20) Lidt ærgerligt fordi vi følte os tændt og klar på en god kamp. Hafnias dame 2 stillede for første gang i sæsonen med 3 angrebskæder – og måske havde kæderne lige brug for at få sammenspillet til at køre – måske fik vi bare ikke forhindret de kontrachancer som FFK havde – i hvert fald scorede FFK sit 3.mål (15.15) i slutningen af 1. periode.
I anden periode fik vi åbnet bedre op for det gode angrebsspil, og 08.50 minutter inde i kampen scorede Nara, med assist fra Anna, det længe ventede mål til 3-1. Ikke dårligt, og nu syntes der at være kontakt til FFK. Desværre fik FFK umiddelbart efter en chance for at kvittere til 4-1 (09.09) og frustrationen giver sig til kende hos Hafnia. Sigrid får 2 min. for liggende spil og må en tur på bænken. 2.periode slutter dog 1-1.
I floorball går det hurtigt, og at være bagud med 3 mål i 3.periode giver ingen grund til at hænge med næbet. Det gjorde Hafnia heller ikke og derfor begyndte 3.periode også med friskt spil. Men det var lige som at holdet ikke troede på, at det kunne lade sig gøre at hente FFK. Der skal lidt mere vilje og galskab til at vende sådan en kamp. FFK satte et nyt mål ind (11.02) og Hafnias træner (Malene) tog timeout. De to kæder skulle reduceres til 2, for at se om det kunne give nogle ændringer i spillet.
FFK scorede igen på en kontra (15.02) til 6-1 før Stine, med assist fra Anna, heldigvis fik kvitteret til 6-2. Kampen endte 7-2 (17.17) til hjemmeholdet.
FFK spillede en rigtig god kamp med masser af lange løb, driblinger, flotte skud på mål og ikke mindst en tro på at vinde. Det kan vi lære meget af hos Dame 2. Lad den næste kamp være et eksempel på, at vi også mestrer det