Dame 2: Hafnia – Greve 2-4

Michael Møller -

Det er søndag og klokken er 12:15 da Hafnias Damer mødes i Syndbyøsterhallen til revanche mod Greve FC. Efter en god opvarmning bliver kampen fløjtet i gang. Hafnia kommer godt fra start og har nogle gode afleveringer samt gode chancer. Greve FC spiller godt og sikkert, men heldigvis har vi Sara med som kunne sætte bolden i mål ved 07:19 med assist fra Christina Holck. Stilling er nu 1-0 til Hafnia FC og vi er på toppen. Denne sejrsrus varer desværre ikke ved da Greve FC, kort tid efter, scorer et mål ved 11:24 og udligner.

Vi har gode forhåbninger da 2. periode fløjtes i gang. Dog efter kun 38 sekunder smider Greve FC endnu en bold nettet. Der skal dog mere til at slå Hafnias damer ud og ganske velfortjent scorer Hafnia ved 04:47 og udligner til 2-2. Det er igen Sara, der denne gang scorer uassisteret. Det næste stykke tid bliver bolden spillet frem og tilbage i et godt stykke tid. Der er mange gode chancer i den ene ende og mange fine redninger i den anden. Dette varer dog ikke ved, da Greve FC scorer igen og fører 2-3. Dette sker ved 18:14 og sådan ender 2. periode.
3. periode går i gang og Hafnias Damer er blevet en smule trætte selvom det ikke ses så åbenlyst. Vi kæmper til det sidste selvom Greve FC scorer igen ved 05:44 og stillingen nu er 2-4. Hafnia FC tager en time out ved 10:39 for at få pusten og energien tilbage. Vi kæmper videre men får ikke flere mål i kassen. Kampen bliver fløjtet af og den endelige stilling bliver derved 2-4.
Det var en personlig sejr for Hafnias damer, der denne gang selv scorede deres egne mål i modsætning til sidste kamp mod Greve FC. Der blev kæmpet og svedt, og så længe resultatet var bedre en sidst, er alt jo i orden. Dog må det siges at vi tæsker dem i næste kamp.