Dame 2 kamp mod Hvidovre Attack 2

Michael Møller -

Hafnias 2. damer skulle, en tidlig lørdag morgen, møde ligaens førende hold Hvidovre Attack 2. Da det kun havde været muligt at skaffe 8 Hafnia spillere til kampen, stod det klart at der måtte kæmpes.
Helt fra kampens start var der pres på Hvidovres mål. Presset førte til mange gode afslutninger, men alligevel var det Hvidovre som efter 7 minutter fik scoret ved et lynhurtigt kontraangreb. Et par minutter senere lykkedes det for Tulde, efter en god aflevering fra Maria, at få bolden forbi kvinden i Hvidovre målet, hvorefter stillingen var 1-1. Til trods for et konstant pres og enormt mange skud på mål, formåede Hafnia ikke at få listet flere mål ind i denne periode.
2. periode begyndte som 1. periode sluttede. Hafnia pressede højt, hvilket førte til mange gode chancer og skud på mål men en ringe udnyttelse af disse. I slutningen af 2. periode fik Julie lagt en aflevering til Sophie som scorede udefra. Få minutter senere scorede Julie til 1-3.

I 3. periode begyndte Hvidovre at spille offensivt, hvilket lagde mere pres på det lavtbemandede Hafniamandskab og førte til, at Hafnia ikke længere kunne holde det høje spil. Efter 8 minutter fik en Hvidovre spiller 2 minutter for spil med hånden. Den situation blev udnyttet af Tulde og Julie som ved flot kombinationsspil kunne bringe Hafnia på 1-4. Efter udvisningen fik Hafnia igen det store overtag i kampen. På trods af mange gode skud fra Hafnias hurtige fløje og centerspillere, og endnu en 2 minutters udvisning til Hvidovrepigerne, blev der ikke scoret flere mål.

Hafnia 2 vandt kampen 1-4.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning