Dame 2: Lyngby-Hafnia FC 2

Michael Møller -

Søndag formiddag mødte Hafnia’s 2’er Damer Lyngby i en tæt match med masser af chancer og kampånd. I første periode kom begge hold hurtigt fra start og kampen blev spillet i højt tempo fra første fløjt. Lyngby’s damer var favoritter, og lå nummer 1 i divisionen og var fulde af selvtillid, så Hafnia’s damer måtte give alt hvad de havde i sig for at spille op mod modstanderne i første periode. Perioden var præget af Lyngby’s mange skud på mål, men takket være en flot præstation i målet, kunne Hafnia’s keeper holde målet rent. Hafnia selv havde også et par chancer, men var bestemt ikke dominerende i første periode.

I anden periode fik Hafnia blod på tanden, efter at have modstået tæppebombardementet i første periode. Damerne kom godt fra start og holdt et højere pres mod Lyngby og fik gradvist spillet mere over på Lyngby’s banehalvdel. Efter knap 5 minutter gav det pote og holdets yngste spiller Bjørg fik sat et flot mål ind med en assist fra Sophie. Allerede 7 minutter senere lagde Bjørg endnu en flot bold i mål med assist fra Joanna. Resten af perioden forblev målløs, men der var fortsat højt tempo.

Tredje periode var præget af en fortsat flot indsats af Hafnia’s spillere i tempo, aggressivitet og sammenspil, samt flotte redninger fra keeperen Mille. Hafnia var fortsat opsat på at øge føringen uden de store sats, og dette kunne alt sammen holde Lyngby fra at reducere denne føring. Med lidt over 5 minutter tilbage af perioden valgte Lyngby at tage timeout, men trods dette lykkedes det dem ikke at sætte en scoring på måltavlen og kampen endte 2-0 til Hafnia’s damer. Det var en hård fight med masser af gode momenter fra alle Hafnia’s damer, og selv en stav i hovedet på topscoreren kunne ikke stoppe damerne fra Amager!

1. periode
ingen ting til protokollen, men masser af action!

2. periode
4:42 – 0-1 (mål af Bjørg, assist Sophie)
11:47 – 0-2 (mål af Bjørg, assist Joanna)

3. periode
14:47 – Time out Lyngby

Referent: Joanna Dolriis

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning