Dame 2 – VS Jyderup: Debut, hattrick og målscorere med M (5-1)

Michael Møller -

Lørdag den 22. september 2012 skulle Hafnias næstbedste damer i aktion for første gang i denne sæson. Vi kunne mønstre 2 hele kæder og Betina på mål, så der var lagt an til en god dag i Sundbyøsterhallen.
Jyderup pressede hårdt på allerede fra starten – men allerede i tiden 13:36 satte Marie flot bolden ind med assist fra Marie-Louise. Kort herefter satte Marie atter bolden ind, men målet blev annulleret, fordi dommeren vurderede, at der var brugt fod flere gange inden bolden blev sat ind.
I tiden 15:20 fik Jyderup en 2 minutters udvisning. Vores powerplay fik ikke succes med at score, derimod lykkedes det Jyderup at udligne til 1-1 kort før udløb af 1. periode – primært på grund af lidt for meget indianerhockey inden foran målet, (er sikker på, at Betina fik pulsen op på max lige på dette tidspunkt…)
Anden periode blev ligeledes præget af hårdt pres fra Jyderups side, men det var alligevel Hafnia, der havde de fleste chancer. Jyderup fik i tiden 8:18 og 8:48 to minutters udvisninger, hvilket resulterede i, at vi nu var 3 mod 5. I tiden 10:01 fik Maria udnyttet overtallet med et flot mål.
Tredje periode blev mere målrig end de første. Allerede i tiden 04:46 sætter Maria kasse nummer to ind – og Marie-Louise følger kort tid efter 05:42 med assist fra Marie. Herefter bølger spillet lidt frem og tilbage – og Betina får lidt mere at se til nede i vores ende af banen – men i tiden 10:37 sætter Maria kronen på værket med et hattrick, da hun scorer til 5-1.
I tiden 15:00 får Betina en udvisning – som Kristina må sidde for hende. Hafnia formår at holde et fint boxplay, og får presset bolden op på Jyderups halvdel af banen.
Dagens kamp var god og hård – men samtidig præget af en hyggelig stemning. Der var fornem debut på holdet – og selvom Malene på dagen havde sammensat en kæde af piger, hvis navne sluttede på A – så var det pigerne med M, der satte målene ind.

Tak til de smukke Hafnialadies for en fantastisk fight og stemning – tak til Jyderup – altid en fornøjelse at spille mod jer. Og tak til vores heppekor – dommerne og dommerbordet.

Referat: Holck