Michael Møller -

1. periode

Hafnia starter første periode med 9 spillere, 3 backs og 2 angrebskæder.
Tempoet er allerede godt fra starten og alle virker klar.
03:03 sætter vores nyerhvervede center Mette J bolden i nettet, med Mikala som assist. 1-0 til Hafnia.
Desværre går der ikke lang tid før FFK 04:28 får lagt en god aflevering over banen og smækket den op i modsatte målhjørne. 1-1.
Hafnia sidder på bolden det meste af tiden, og får lavet noget rigtig godt sammenspil med en masse gode afslutninger, som dog ikke fører til mål. Første periode ender 1-1

2. periode
Hafnia er nu 10 spillere og spiller i 2 kæder.
Kæde 1: Amalie, Birgitte, Marie-Louise, Nara og Maria (C)
Kæde 2: Mette M, Alina, Mette J, Mikala og Sofie
Jane i målet.

Kæde 1 starter inde og der er god vilje og tempo fra starten, 01:35 snupper Maria bolden tager et par træk ind og sender et meget lavt trækskud ind i målet, 2-1 til Hafnia. 05:49 får FFK frislag foran Hafnias mål, og trods en god opstilling i forsvaret må vi erkende at trillebolde er de farligste! 2-2.

Hafnia sidder stadig på spillet og har rigtig mange farlige angreb, og får stoppet FFK ved midten stort set hver gang. 13:07 snupper Maria bolden oppe i hjørnet ved FFK’s mål, løber bagom målet og om foran og klasker den ind med baghånden 3-2 til Hafnia. 19:38 får Nara endelig sit mål efter rigtig mange gode forsøg. En pasning fra Marie-Louise bliver uden den store betænkningstid skudt i nettet.

En rigtig god 2. Periode ender 4-2 til Hafnia.

3. Periode

Hafnia stiller med samme kæder.
Hafnia virker en lille smule kolde ved starten af 3. Periode, men dette får Mikala heldigvis sat en stopper for med en rigtig god scoring i tiden 02:57. 5-2 til Hafnia. Der bliver stadig kæmpet godt fra begge hold, men trætheden er også ved at melde sig blandt angriberne og FFK kommer til chancer, men et godt forsvar og gode målmandspræstationer fra Jane i målet, får blokeret for disse.

10:42 får Maria en pasning fra Nara, trækker ind i banen og scorer. 6-2 til Hafnia.

13:04 får Hafnias Mette J en 2 min. udvisning for ukorrekt afstand. Hafnia spiller nu boks med Mandal som bagerste, Maria og Nara på siderne og Marie-Louise på toppen. Et godt undertalsspil gør, at Hafnia får snuppet bolden mange gange og i tiden 13:35 sender Maria en bold langs banden op til Marie-Louise som løber fra en FFK spiller, trækker ind over og score. 7-2 til Hafnia.

En særdeles godkendt indsats i sæsonens første kamp.

Referat: Maria Pahle.