Damerne slog Herlev i en tæt kamp

Michael Møller -

Herlev starter absolut bedst. Efter kort tid bringer de sig foran 1-0 på et flot frislag. På trods af dette bliver vi ikke slået ud, og vi kæmper og kommer også frem til enkelte chancer i den anden ende. På frislag kort før periodeafslutning får Sophie, med assist fra Stine, bragt Hafnia på 1-1.

Anden perioden er en noget rodet affære, og til tider var vi presset godt i bund af Herlev. Julie formår dog på hurtige kontra op af banen at få skabt et par gode chancer.

I tredje periode bliver angriberne sendt længere frem på banen, og samtidig med at Herlev virker lidt trætte, så får vi flere og flere chancer. Da Herlev rammes af en dobbelt udvisning, får vi en gylden chance, og denne bliver udnyttet! Malene, med assist fra Julie, bringer Hafnia i front 2-1. Vi fortsætter med samme spilkoncept, og først i de sidste to minutter begynder Herlev at presse for en udligning, men vi holder stand og er med sejren videre til 3. runde af pokalturneringen J

Med samme suveræne fight på banen, gode opbakning og stemning på bænken ser jeg frem til en fantastisk sæson i Hafnia.