De tre første point på kontoen

Der var mere end point på spil da Hafnia D3 mødte Vanløse D2 søndag aften. Efter at have tabt en træningskamp i september til samme hold, ville Hafnia have revanche – en plan som holdets nye træner, Niels Pedersen var med på.

Det var Vanløse, som bragte sig foran til at starte med. En misforståelse foran mål sender bolden i Hafnias net, men fejlen bliver rettet op kort efter, hvor Sina Olsvig udligner i 10. minut.

I anden periode tager kaptajn Kia Krøjgaard affære og bringer Hafnia i front med to mål – uassisteret i 25. minut og med assist fra Maria Jensen i 27. minut. Kort efter scorer Vanløse på et frislag inde foran Hafnias mål, men det tager ikke pusten fra Hafnia og i 38. minut sender Joyce Palm-Henriksen troligt bolden ind bag Vanløses keeper.

I tredje periode lægger Hafnia hårdt ud med endnu en scoring i 46. minut fra Michelle Førstø. Desværre er Hafnias spillere trætte efter to tætte perioder mod et hold i overtal og Vanløse får sat to mål ind. Med en time out i 57. minut giver Niels Pedersen sit hold en opsang og Hafnia går på banen med fornyede kræfter og holder føringen perioden ud. Kampen endte 4-5 til Hafnia D3 – sejr og revanche var i hus!

 

Holdets nye træner Niels Pedersen siger om sin første kamp med Hafnias D3: ” Jeg synes det var super godt spillet i 1. og 2. periode hvor vi fører 5-2. Desværre går vi ned i 3. periode og lukker dem ind i kampen. Fortjent sejr, og tillykke til pigerne med sejren! ”

Som den første kamp for holdet i denne sæson, var en sejr selvfølgelig fantastisk at starte på. Sidste sæson bar holdets resultat i 1. division præg af holdets forholdsvis lille trup, så det er med løftet pande at D3 går sæsonen i 2. division i møde med nye spillere. Debutanterne Michelle Førstø og Maria Jensen gjorde det godt i angreb, hvor de begge sørgede for point, og i forsvaret tog Maria Johannesen plads som en ny, solid back.

Ny spiller?

Har du lyst til at prøve Floorball? Søger du en ny klub? Eller har du bare lyst til motion i et sjovt og socialt samvær? Så kom og spil med hos Hafnia - Alle er velkommen!

Læs mere