D2 – Godt holdt mod Benløse

Bestyrelsen -

Det var søndag eftermiddag, da Hafnias damer mødte op i Benløse. Vi vidste på forhånd, at det ville blive en hård kamp mod topholdet, der endnu engang stillede op med et stort hold, mod Hafnias 8 spillere. Det skulle dog ikke slå os ud, og der var god kampgejst fra begyndelsen.

Første periode bliver fløjtet i gang, og vi holder os til den defensive side. Benløse kommer med højt tempo og mange angreb, der selvfølgelig ikke kommer mål ud af her. Hafnia står stærkt og stabilt i forsvaret. Benløse presser højt, så i denne periode får vi desværre ikke så mange skud på Benløses mål. Vi holder målet rent, helt indtil tiden 16.56, hvor Benløse får løftet en bold over Caroline i målet. Første periode slutter 1-0 til Benløses damer.

Anden periode bliver sat i gang med højt tempo, og allerede i tiden 3.19 scorer Benløse. Dette skal dog ikke slå os ud. Vi har mange god løb på mål, og mange chancer på frislag i denne periode. Desværre er der heller ingen mål til Hafnia i denne periode. I tiden 19.51 scorer benløse endnu engang og det står nu 3-0. Humøret er stadig højt hos Hafnia, da vi havde forventet lidt flere smæk fra topholdet.

Tredje periode. Det går ganske godt for Hafnia i forsvaret, der bliver kommunikeret godt og Caroline snuppede en masse bolde. I tiden 16.32 smider Benløse endnu en bold ind i nettet og fører nu 4-0. Hafnia tager en Time Out, og vi får styr på vores pladser. Kampen bliver fløjtet af med en lille sejr til Benløse, men en stor personlig sejr til Hafnias Damer, der kæmpede godt og holdt flot mod Benløse. Vi tager dem næste gang!

Referent: Ida Ottesen

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning