FFK langsomt most!

Michael Møller -

22-4 (2-1, 8-1, 12-2)

En ting er sikkert. Det bliver ikke et referat der beskriver samtlige scoringer!
For med en sæk på 22-4 ville det som referatet skred frem, blive lige så trist som 1. periode.

FFK viste ligesom sidst, at de har 20 minutter at komme med, men dem kan de dog absolut være stolte af. Flest store chancer og tilmed foran i kampen, det var hvad perioden bød på. Hafnia var startet med wingerne fra A kæden på bænken og var desuden uden Stig og Jocke til dagens match.
Der var lagt op til spilletid til alle og specielt de yngste. Foruden lidt startbesvær, kan både Elias og Christian være stolte af deres indsatser med en scoring hver til at krydre indsatsen på 2 perioder.
Det blev dog dagens B kæde der fik indhentet FFK scoringen og tilmed skabt føringen efter 2 mål der blev spillet ind over stregen.

Efter en skideballe i pausen, blev der dikteret afslutninger ved åbne muligheder og det havde Kock lyttet til. Hver gang der var tvivl ved kanten, så startede han dansebenene og de roterede håndled og BANG, så var kampen på kort tid lukket. Mads bandt tingene sammen fra forsvar til angreb, mens juniorerne som stukket af bier, arbejdede seriøst på det hårde presspil. 2. periode bød på 8-1 og en indskiftning af Alex, som stod en flot kamp hvor der faktisk til tider var en del at se til.

3. periode betød pause til det unge wingpar og igen kunne Frank og Parbo forenes og det gjorde de ganske elegant, hvor specielt Parbo ofte på egen hånd kunne slide maling af overliggeren og udløse scoringer på overlegen skudteknik.
Helge kom for alvor også i gang med et rekordantal point fra lægen, mens Sune og Nørhave holdt hovedet koldt bagerst.
Der kom elementer af god fantasi, gode kombinationer og mange mål, men indrømmet – det var på en billig baggrund, og der skal helt andre fibre på amagermaden når Benløse byder op til forstadsdans om 14 dage.
Nu snørrer vi skoene og gør os klar til en udfordring vi skal og må se frem til!

MOM:
Kock var manden der om nogen fik startet maskinen. De roterende håndled mente det seriøst på dagen, og ud fra en simpel opskrift, fik han sat sit præg på tavlen, på en dag hvor der manglede en til at kickstarte showet.

POINT:
Schow 2+5
Kock 5+1
Helge 2+4
Parbo 4+0
Kobbe 3+1
Frans 3+1
Mads 0+4
Nørhave 1+1
Frank 0+2
Elias 1+0
Christian 1+0
Sune 0+1

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning