Forpersonens første år – et kig mod næste sæson

Ida Rasmussen -

Dette første år som forperson i Hafnia FC har været ubeskriveligt givende og hårdt. Jeg har al mulig respekt for bestyrelser i mindre klubber rundt omkring i landet. Vi har holdt os oven vande, som vi gik i bestyrelsen for at gøre. Derudover har vi gjort os et trænerkup med ansættelsen af Sophie Bourgois som dametræner. Sophie fortsætter til næste sæson, som damerne vil spille i 1. division. Damerne rykker således ned fra ligaen for at lære hinanden at kende på banen på ny og få skabt nogle succesoplevelser og spilsystemer sammen. Her vil vi bevise, at vi kan udvikle os, og så der er belæg for at vi igen skal spille i ligaen.

Klubbens bedste herrehold er tvangsindlagt til en sæson i Select Herre Ligaen i næste sæson, qua deres placering i op- og nedrykningsspillet. Selvom herrerne ønskede at forblive i 1. divisionen er stemningen på holdet god og vi har aftalt, at de skal få det bedste ud af den kommende sæson.

Vores herre motions hold er fortsat attraktiv for begyndere og letøvede floorballspillere, der ønsker at spille for sjov og vægter fællesskabet højt. Bestyrelsen vil den kommende sæson gå i dialog med holdet om behovet for en træner til holdet.

Desværre må vi den kommende sæson erkende at vi hverken har spillere eller trænere til at opretholde vores turneringsaktive ungdomsspillere, som den foregående sæson har spillet deres kampe i et holdfællesskab med Greve FC. Der skal lyde en kæmpe tak til Greve FC for samarbejdet, samt stor ros til vores mødestabile ungdomstrænere Martin Bonne og Sune Tang for de seneste sæsoner i klubben. De efterladte ungdomsspillere er selvfølgelig inviteret med til træning hos henholdsvis Damerne og Herre motion, hvor vi vil glæde os til at se en udvikling af både spil og samspil med de respektive hold.

Vores begynderhold ved træner Clara Cavling fortsætter som hidtil. Her vil vi gerne invitere forældre til at være mere aktive i deres børns floorballinteresse og assistere Clara ved behov. Derudover beder vi forældre om at være behjælpelige ved KidzLiga arrangementer, hvis børnene udviser interesse for at deltage.

Vi har fortsat dommermangel og håber på at flere vil tage dommerkurset d. 18. juni i Brøndby. Klubben betaler gebyret og dommertjansen efterfølgende er lønnet.

Som noget nyt vil Hafnia forsøge at starte op med FamilieFloorball hver tirsdag kl. 16.30-18.00 i Sundby Hallen. Her vil vi se frem til at introducere sporten til sportsglade familier.

Derudover er vi i skrivende stund i gang med en fuldstændig udskiftning af vores spillertøj, der desværre er udgået. Det har været en lang proces, men nu nærmer vi os enden og forhåbentlig er spillertøjet klar til pokalturneringens start i midten af august.

Hermed en lille opsamling på, hvad der rører sig i klubben.

Ida Rasmussen

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning