Første fokus i 2012 – mod sidste halvdel af sæsonen!

Michael Møller -

De to første kampe i 2012 går fra den ene yderlighed til den anden. Søndag gælder det den absolutte bundprop FFK, som vi i første opgør slog med overlegne cifre, dog uden på nogen måde at imponere.
Derefter venter grundspillets vigtigste kamp 14 dage senere, når Benløse igen lægger gulv til det der kan blive 2. pladsen i øst, og dermed en gedigen fordel i et kommende svært slutspil. Begge kampe er dog uanset plads i tabellen MUST WINS hvis man skal holde placeringen i tabellen helt frem til grundspillet afsluttes!

Et tilbageblik på sæsonstarten er på sin plads, nu hvor vi ganske snart går en lysere tid i møde – Det har vi faktisk gjort gennem længere tid, efter første spadestik blev taget til at fortsætte elite herre arbejdet i Hafnia. Det det lignede, og blev snakket om både i og uden for krogene, var et amagerkansk mandskab uden chance for slutspil. Det blev langsomt men seriøst ændret til en bejler der på gode dage kan slå de fleste hold.

4 spillere trak i arbejdstøjet og lagde planen samt satte kursen for det organisatoriske. Lån & Spar blev en stærk samarbejdspartner der sikrede økonimien og herunder nyt spillertøj. De rigtige spillertyper blev kontaktet og de rigtige blev. De gode blev løbende suppleret med endnu flere gode typer der ville passe ind, mens juniorer (de der var tilbage) promte blev indsluset i truppen. Fokus på sjov og sammenhold, med det seriøse som platform! Resultat, en trup med 20 spillere og 4 målmænd! Det tillader vi os at være stolte over!

Derfor var det også før jul, et velvalgt tidspunkt for mig, at takke af for de mange gode år som træner for Hafnia FC. 10 sæsoner med trænerrolle af en eller anden slags, lige fra dametræner til herretræner, ungdomskonsulent mv er det blevet til. Det vil ophøre med afslutningen af denne sæson.
Jeg tænker, at der skal nye tanker til, nye spændende tiltag og friske øjne der sikrer det gode fundament, der nu eksisterer, fortsat kan få en god platform at arbejde ud fra. Den udmelding har bestyrelsen accepteret og arbejdet med efterfølgere er allerede i fuld gang og det bliver med garanti spændende! Mere følger!

Med glæde over det der har været og det der kommer i de følgende sæsoner, ja så har vi det vigtige tilbage af årets ligagrundspil. Det der betyder så meget for hvornår man skal toppe og om man gør det. Vi skal søndag vise, at seriøsiteten er til stede fra start, og at respekten for det FFK gør godt, skal løfte os op over dem spillemæssigt, med et tempo der ikke tillader dem at følge med over lang tid af de 3 x 20.
Tirsdagens træning vidnede om, at en del brun sovs fortsat sad i lungerne på de fleste, så med endnu en god tempofyldt træning tordag med fuld trup, så skal vi være klar søndag!

Vi kommer blæsende med 20 mand der virkelig vil det!

/Schow

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning