Fra fyn til amager…

Michael Møller -

1) Du har skiftet fyn ud med Amager og Hafnia, hvordan er du faldet til?

Jeg syntes jeg er faldet rigtig godt til. Det har været let at komme ind på holdet, hvor alle har været lette at snakke med, og har taget godt imod mig som ny spiller. Så jeg nyder at komme til træning og kamp, og har det sjovt samtidig med vi arbejder stenhårdt på at blive bedre hver især og som hold.

2) Personligt er du kommet stærkt i gang med sæsonen, hvad skyldes det, og er du overrasket?
Jeg er kommet godt igang fordi mine medspillere har gjort det let for mig, ved at fortælle mig hvordan man spiller back i Hafnia, og fordi mine holdkammerater har været flinke til at lære fra sig af det jeg måske har manglet, og stadig mangler noget af som spiller.
Jeg er overrasket over det er gået så godt som det er, fordi jeg stadig syntes jeg mangler meget i min omgang med bolden, og man skal lige lære sine nye medspillere at kende, og spille sammen med dem, så det er jeg meget overrasket over.

3) 3 sejre af 3 mulige, hvor ser du styrkerne i truppen og hvor skal vi blive skarpere?
Jeg syntes vores styrke ligger i vores sammenhold, og i at man nyder og komme til træning og kamp med resten af gruppen. Ud over det syntes jeg vi har nogle spillere der i begge ender kan afgøre kampene næsten selv, enten med mål og frispilninger, eller også med gode redninger eller kontant og kontrollerende backspil.
Uden jeg ved noget om hvad der skal til for at nå langt, så syntes jeg vi mangler en del i sammenspillet og kommunikationen på banen, hvor vi ikke ved helt hvad hinanden vil i forskellige situationer endnu, hvilket jeg godt ved er noget der kommer med tiden, men her syntes jeg vi mangler noget endnu.

4) Dine forventninger til resten af sæsonen?
Jeg ved ikke helt hvad mine forventninger er, da jeg ikke kender de andre holds styrke, men jeg håber på vi når så langt som overhovedet muligt, da jeg umiddelbart syntes jeg vi har et rimelig stærkt hold. Hvis vi kan holde os nogenlunde fri fra skader, og de skadede spillere + Tore kommer tilbage, så tror jeg på vi kan nå langt hvis alle er indstillet på at give den en skalle med træningen, og opsøge heldet i kampene.
Tak til Nicholai for 4 præcise slagskud fra kanten. :o)

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning