H1: Den totale fiasko afværget i sidste sekund

Kirk -

Egentlig burde det have været en formsag at komme tilbage på vindersporet mod Benløse efter nederlaget til Hvidovre. Hafnia virker imidlertid for tiden som et hold, der fuldstændig har tabt pusten, og det udnyttede Benløse lørdag eftermiddag i Sundbyøsterhallen.

Hafnia prøvede fra start at sætte sig på kampen, og det så ud til at lykkes, men så valgte dagens hovedpersoner – dommerne fra FFK – at forære Benløse et frislag i en situation, hvor en Benløse-spiller trådte på en Hafnia-stav og snublede. Man kan i 2. division leve med fejlagtige dommerskøn, men det kan til stadighed undre, at der eksisterer dommere med licens, som ikke kender spillets regler. Mens Hafnia var i dialog med den ene dommer, satte Benløse spillet i gang og scorede på deres første afslutning. Det gjorde naturligvis ikke hjemmeholdets frustrationer mindre, at målet nemt kunne have været undgået, og at forsvar og keeper burde have afværget skuddet, der blev sendt af sted nærmest fra midten.

Hjemmeholdet prøvede at svare igen med det samme, men sidenettet var oftest stedet, hvor afslutningerne havnede. Benløse præsterede en god solid defensiv, og da Hafnia ikke kunne finde skarpheden, gik Benløse op i den anden ende – og ja, også den anden afslutning inden for målrammen gik ind – nærmest sensationelt 0-2! Petzke fik reduceret inden første periodes afslutning, men spillet flød slet ikke, og der blev begået endda rigtig mange personlige fejl.

2. periode forblev målløs, og frustrationerne på Hafnia-bænken var tydelige. Selv om Benløse havde forstærket sig til dagens opgør, skal man huske på, at Hafnia vandt hele 17-0 i Benløse tidligere på sæsonen! Til 3. periode blev de ret så faste kæder splittet op, og nye konstellationer forsøgt, uden det for alvor hjalp på spillet. Udligningen kom imidlertid ud af det blå. En lidt svag afslutning fra Terkelsen ramte bagbanden med den helt rigtig vinkel, hvilket var ensbetydende med, at Werdelin flot kunne flugte bolden ind til 2-2. Nu kunne Hafnia da kun vinde!? Men nej – en Benløse-spiller fik kort efter lov til at spadsere gennem Hafnia-forsvaret uden at blive tacklet, og han satte sikkert bolden ind bag Meyer, da han kom fri. Endnu en kold klud i hovedet på Hafnia…

Med 2½ minut igen blev det sidste Hafnia-pres sat ind, men symptomatisk for kampen dummede Hafnia sig, og Terkelsen måtte 2 minutter i udvisningsboksen. Nu blev en svær situation pludselig håbløs! Selv om man var i undertal, var Hafnia i sagens natur nødt til at satse, og det gav chancer til Benløse. En friløber blev fornemt reddet af Meyer, og da Terkelsen kom på banen med kun 30 sekunder tilbage på klokken, blev samme Meyer straks pillet ud i håbet om, at man ville kunne tilspille sig en enkelt chance 6 mod 5. Den chance blev imidlertid skudt ud over banden med 4 sekunder tilbage, og så var kampen slut. Det burde den i hvert fald have været, men Benløse-spilleren, der blot fik til opgave at sende bolden ud af kommunen, klarede ikke jobbet ret godt, og det gave Terkelsen, der modtog clearingen, muligheden for at føre bolden fremad i banen, mens de sidste sekunder hastigt rendte ud. Da Terkelsen var en meter over midterlinjen, fyrede han kanonen af… 3-3! Et dommedagsmissil af en anden verden, der efterlod hele hallen måbende. Kampuret sagde 19:59! En hård skæbne for Benløse-drengene, der faktisk havde fortjent de 3 point som følge af deres hårde defensive arbejde på dagen.

Her kunne der så have været et helt afsnit om den håbløse dommerpræstation, men det undlades – særligt fordi det ikke skal være nogen undskyldning for resultatet.

Hafnia kan herefter ikke længere afgøre egen skæbne i forhold til 2. pladsen. Lyngby har dog et svært slutprogram og møder ubesejrede Rødovre i sidste spillerunde. En sejr i Nexø på Bornholm næste lørdag kan således stadig ende med at være nok til at slutte som nr. 2.

Point:
Anders Terkelsen 1+1
Niklas Petzke 1+0
Michael Werdelin 1+0

Udvisninger:
Anders Terkelsen 4 min.
Niklas Petzke 2 min.
Jeppe V. Trier 2 min

MOM:
Anders Terkelsen

OPDATERET STATISTIK: http://hafniafloorball.dk/herre/herre-1/herre-1-pointliste-201314-2/

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning