H1: Kollaps efter 2 forrygende perioder

Kirk -

Halvvejs i opgøret mod Helsingør stod en meget lige kamp uafgjort 3-3, og Hafnia lurede på at skabe overraskelsen mod divisionens nok bedste hold. Desværre var der ikke mere tilbage i posen i 3. periode, hvor der stod Helsingør på det hele, og det endte med de lidt misvisende cifre 3-9.

Man kan ikke påstå, at Hafnia havde dommertække søndag aften i Sundbyøsterhallen, og selvom amagerkanerne kun kunne takke sig selv for en forfærdelig sidste periode, stjal dommerne unødvendig meget fokus kampen igennem og var medvirkende årsag til, at hjemmeholdet reelt gav op til slut. Det er notorisk ufint at kritisere dommerne efter et nederlag, og derfor bør man også begrænse sig til de grelle tilfælde – og højst én gang pr. sæson. Det bliver så denne kamp. Man kan ikke håndtere en kamp i 1. division med en blanding af magtfuldkommenhed og ligegyldighed i forhold til spillets regler. At der samtidig florerede rygter om, at udeholdet havde budt dommerne på pizza, gjorde ikke stemningen bedre!

På det rent floorballmæssige plan var Helsingørs Michael Kock kampens store oplevelse med sine 3 mål i streg fra 4-3 til 6-3, hvorved han nærmest afgjorde kampen på egen hånd, da der fortsat var spænding om resultatet.

Hafnia går sin første friweekend i sæsonen i møde, hvorefter der venter et midtugeopgør mod Rødovre II.

Hafnia FC – Helsingør FT 3-9 (1-1, 2-3, 0-5)
1. 03:12 U2 Kristian Kirk, Hafnia
1. 04:49 0-1 Jonas Hviid (Frederik Olsen) PP
1. 09:18 U2 Anders Terkelsen, Hafnia
1. 14:43 U2 Patrick Kisbye, Helsingør
1. 16:44 1-1 Michael Werdelin (uass.)

2. 03:38 1-2 Torbjørn Petersson (uass.)
2. 03:58 2-2 Jeppe V. Trier (uass.)
2. 05:06 2-3 Sebastian Knudsen (Frederik Olsen)