H1: Ny sejr over Rungsted-Hørsholm

Kirk -

Ligesom i sæsonpremieren tog Hafnia alle 3 point, da de orange søndag gæstede Sundbyhallen, og selvom hjemmeholdet aldrig rigtig for alvor kom op i gear på det spejlglatte gulv, var det på dagen nok til at cementere 2. pladsen.

Hafnias bedste periode var den første – ikke at den var perfekt, langt fra. Men især 1. kæden gjorde det svært for udeholdet og skaffede ganske flot hjemmeholdet den planmæssige føring, og samme kæde var da også først til at svare, da Rungsted stik mod spil og chancer kom foran 2-1. Med to mål på ét skift var Hafnia på ny foran, og da 2. kæden også vågnede op til dåd mod periodens slutning, så det lyst foran 4-2 efter den første tredjedel.

I anden periode gik Hafnia som hold utilsigtet ned i tempo, men heldigvis gik Schow op i tempo, så selvom Rungsted satte 3 mål, sørgede Hafnia-profilen hele tiden for at forspringet blev forsvaret. Frede var også tilbage på holdet fra periodens start efter en ufrivillig pause, uden det dog førte til mål trods flere forsøg. Perioden var helt lige resultatmæssigt og dermed 7-5 inden de sidste 20 minutter.

Hafnia havde mest af alt brug for en stærk defensiv indsats for pille glansen af Rungsteds offensiv, som havde fået lidt for meget tro på tingene i løbet af opgøret. Og man fornemmede, at Møller på kassen i hvert fald ville gøre sin del, da han psykede den ganske unge straffeskytte, der er efter kun ét minut fik mulighed for at halvere føringen. Et nøgletidspunkt i kampen – især fordi Schow kort efter scorede sit fjerde Hafnia-mål i træk i kampen på netop et straffe. Herefter gav Hafnia-defensiven ikke meget væk, og især Mads og Mosse må fremhæves for fremragende backspil i forbindelse med, at nullet blev holdt den afgørende periode.

Hafnia holder kampfri i weekenden, men allerede tirsdag er det lagt i kakkelovnen til anden akt af “hadets kamp” i Lundtoftehallen, hvor Lyngby vil forsøge at genvinde lidt af æren efter afklapsningen sidste uge.

Hafnia FC – Rungsted-Hørsholm FK 8-5 (4-2, 3-3, 1-0)
1. 04:52 1-0 Jeppe V. Trier (Peter Steen Jensen)
1. 05:38 1-1 Dennis Hørringsen (Patrick Kisbye)
1. 09:39 1-2 William Meyer (Valdemar Jarløv)
1. 14:37 2-2 Jeppe V. Trier (Kristian Kirk)
1. 14:53 3-2 Peter Steen Jensen (Jeppe V. Trier)
1. 18:28 4-2 Thomas Hvims (Jesper Schow)

2. 02:08 4-3 William Meyer (Tobias Pauli)