H1: Sluttede 2017 af med sejr over CBS

Kirk -

CBS er altid en tricky modstander, og lørdagens opgør var da også mere lige, end måltavlen tilkendegav, men Hafnia var bare skarpest på dagen samtidig med, at evigt unge Lars Meyer leverede storspil på kassen.

CBS startede stærkt og fangede Hafnia på flade fødder. Heldigvis var Meyer klar fra start, og i stedet red udeholdet stormen af og tog kontrol med 3 fine scoringer. Måske lidt for komfortable lettede amagerkanerne på ny foden fra speederen, og det udnyttede CBS til 2 velfortjente reduceringer.

2. periode blev indledt rigtig fint med en hurtig scoring fra Hvims til 2-4, men Hafnia var lidt sin egen værste fjende, og en personlig fejl førte hurtigt en reducering med sig – og der var også blevet udlignet, hvis ikke Meyer havde præsteret en fantomredning. I stedet udbyggede Hafnia føringen i næste angreb ved Mosse. Herefter fulgte måske kampens flotteste scoring, da Frede satte bolden helt op i krydset fra venstre bande efter at have rundet midten solo.

Med stillingen 3-6 inden sidste periode var udeholdet i nogenlunde kontrol, og med Jeppes scoring kort inde i 3. var kampen reelt afgjort – især fordi Meyer fortsat pillede stort set alt, der blev smidt mod ham. Helt uvant ventede Schow til de sidste 20 med at komme på tavlen, men så kom der også for alvor gang i kæden, og nytilkomne Bølle scorede for anden kamp i træk.

Til slut vandt Hafnia relativt stort med 6 måls forspring, men måltavlen var nok en anelse misvisende i et relativt lige opgør, hvor keeperne og skarpheden blev afgørende. Hafnia går hermed på juleferie på 2. pladsen og med en masse optimisme i stavtaskerne. 100 mål på en halvsæson er historisk flot!

CBS Sport – Hafnia FC 5-11 (2-3, 1-3, 2-5)
1. 03:44 0-1 Frederik Trier Møller (Lars Neubert)
1. 04:27 0-2 Thomas Hvims (Christian Mostrup)
1. 10:42 0-3 Jeppe V. Trier (Peter Steen Jensen)
1. 12:14 1-3 Casper Vesterskov (uass.)
1. 15:10 2-3 Bertram Skotte (uass.)

2. 00:54 2-4 Thomas Hvims (Jesper Schow)
2. 03:31 3-4 Mads Voldum (Bertram Skotte)
2. 05:50 3-5 Christian Mostrup (Jesper Schow)
2. 15:00 3-6 Frederik Trier Møller (Peter Steen Jensen)