H1: Snæver sejr i Rødovre efter dramatisk afslutning

Kirk -

Det lignede længe en forholdsvis sikker udesejr til Hafnia, men i 3. periode indtraf dramatikken for alvor bl.a. efter et rødt kort til Hafnia, som dog holdt stand og vandt 7-6.

Hafnia fik en drømmestart, da Jannick allerede i første minut pressede en Rødovre-back til at spille Werdelin fri til scoring. Den gode start blev siden fulgt op af to mål fra Terkelsens stav, og selvom Rødovre også havde sine chancer, viste måltavlen 0-3 efter de første 20 minutter.

Også i 2. periode startede Hafnia bedst, da Jeppe, der for alvor ramte dagen, tog en fin tur ind i banen fra højre side og scorede sikkert til en komfortabel 4-målsføring. Kirk blev godskrevet assisten, og dermed rundede den rutinerede back sin point nr. 100 for Hafnia. En lidt unødvendig udvisning til Søger bag modstandernes mål gav dog hjemmeholdet hul på bylden i det efterfølgende overtal. Deres glæde varede dog kort, da Jeppe kun 20 sekunder efter uimodståeligt brød igennem Rødovres defensiv og serverede bolden for Jannick, der simpelt kunne sætte bolden ind i det åbne Rødovre-mål til 1-5. Lidt unødvendigt fik Rødovres Henrik Møller svaret igen, da 3 Hafnia-spillere var alt for passive defensivt. Heldigvis fik Hafnia herefter 4 minutter i overtal, og det udnyttede Mads fra sin venstrekant.

Hafnia startede således 3. periode foran 6-2, men denne gang var det Rødovre, der fik en tidlig scoring, og den skabte lidt uforståeligt uro i Hafnia-lejren, som dog troede, at stormen var redet af, da Jeppe på ny satte en vigtig scoring til 3-7. Igen svarede Rødovre imidlertid til med det samme, og hjemmeholdet vejrede for alvor morgenluft, da Mads omtrent halvvejs i perioden blev præsenteret for det røde kort. I det 5 minutter lange overtal lykkedes det heldigvis kun Rødovre at score en enkelt gang, og det så hermed ikke ud til, at sejren ville komme i fare, men det kom den, da Rødovre med lidt over et minut tilbage på uret reducerede yderligere til 6-7! Herefter fulgte det forventelige fuldbanepres, men Hafnia holdt heldigvis hovederne (forholdsvis) kolde og neutraliserede det, Rødovre havde at komme med.

Hermed kom 3 vigtige point i hus i Philippes første kamp som kaptajn for Hafnia, og holdet er nu tilbage på 3. pladsen i 1. division. Allerede på tirsdag venter en udekamp mod Lyngby, der sidst blev slået sikkert.

Rødovre FC II – Hafnia FC 6-7 (0-3, 2-3, 4-1)
1. 00:57 0-1 Michael Werdelin (Jannick N. Strikert)
1. 11:22 0-2 Anders Terkelsen (Lars Neubert)
1. 12:55 U2 Rasmus Enevoldsen, Rødovre
1. 18:22 0-3 Anders Terkelsen (uass.)
1. 18:48 U2 Patrick Falkenberg, Rødovre

2. 01:12 0-4 Jeppe V. Trier (Kristian Kirk)
2. 05:37 U2 Kristian Søger, Hafnia