H1: Tilbage på vindersporet mod Lyngby (opdateret)

Kirk -

Kampene mod Lyngby er traditionelt intense og tætte, men ikke denne lørdag eftermiddag. Da Hafnia først kom i omdrejninger, kunne Lyngby ikke følge med, og det endte med en overbevisende storsejr på 8-2.

Lad det være sagt med det samme – det var en god dag at hedde Trier til efternavn. 6 af Hafnias 8 scoringer tegnede brdr. Trier sig således for. Normalt er det lillebror Jeppe, der giver storebror baghjul rent scoringsmæssigt, men med 4 scoringer og 1 assist cementerede Frede, at han fortsat har, hvad der skal til, efter en “stolpe ud-sæsonstart” med 2 kampe uden point.

Rent taktisk flyttede Hafnia spillet længere frem på banen end vanligt, hvilket var en direkte konsekvens af markante afbud på backpositionerne. Hermed blev der samtidig kastet i grus i maskineriet for Lyngbys taktik, der i bedste “Richardo-stil” fokuserede på “long balls”.

Hafnia havde imidlertid længe problemer med at komme på scoringstavlen, og da Lyngby rent faktisk formåede at spille sig frem til et par store chancer i kampens indledning, var der lagt op til endnu en tæt dyst – ikke mindste fordi både Meyer og Lyngbys keeper så ud til at have ramt dagen. Periodens enlige mål var samtidig Fredes første. Doktoren benyttede frækt “køkkenvejen” fra sin position bag målet – fortjent 1-0.

Lyngby kom ud til 2. periode som lyn og torden og blev belønnet herfor. Selvom Frede næsten kunne gå på vandet denne dag, mistede han bolden i egen zone, og 2 sekunder efter var der udlignet. Hafnia reagerede dog på det helt rigtige måde og genvandt straks initiativet. Frede revancherede hurtigt sin fejl ved at sætte en vigtig soloscoring til 2-1. Målet gav Hafnia et enormt overtag, og midtvejs i perioden udbyggede Jeppe hjemmeholdets føring med 2 flotte scoringer fra sin position på højrekanten. Mod periodens slutning bankede Terkel endnu et søm i ligkisten i overtal, da en lidt forfejlet afslutning alligevel fandt vej til netmaskerne.

Foran med 4 inden 3. periode kunne det ikke glippe – og det gjorde det heller ikke. Hafnia fortsatte i sikker stil trods en enkelt Lyngby-reducering. I den anden ende kunne Jannick og Frede (2) således udbygge den sikre sejr.

På søndag venter stærke Herlev, der ligesom Helsingør er åbnet med 4 sejre. Det ligner en meget svær opgave for Hafnia, der endvidere ser ud til at må stille med en amputeret trup til den vigtige kamp som følge af skader, rejser og andre afbud. Alle ved dog, at amagerkanerne aldrig giver sig uden kamp!

Hafnia FC – Lyngby FF 8-2 (1-0, 4-1, 3-1)
1. 16:12 1-0 Frederik Trier Møller (Anders Terkelsen)
1. 19:10 U2 Jan Kruse, Lyngby

2. 03:01 1-1 Christian Holmsteen (Viktor Holmsteen)
2. 05:15 2-1 Frederik Trier Møller (uass.)
2. 10:46 3-1 Jeppe V. Trier (Jannick N. Strikert)
2. 12:48 4-1 Jeppe V. Trier (uass.)
2. 17:07 U2 Casper Merrild, Lyngby