H1: Unødvendigt spændende farmer-opgør

Kirk -

Der burde aldrig have været spænding om resultatet i Jyderup… Halvvejs førte Hafnia komfortabelt 3-0, og man havde så småt slået “cruise control” til. Farmerne havde indtil da ageret kegler, der udelukkende havde deres keeper at takke for, at føringen ikke var mindst dobbelt så stor. Pludselig lavede Hafnias mest rutinerede back, Werdelin, imidlertid en “Jesper Olsen”, der førte til reducering, og det gav hjemmeholdet en smule tro på tingene.

Værre blev det for Hafnia, da dommerne mod 2. periodes slutning lidt kontroversielt fløjtede straffeslag til farmerne, efter Kirk havde sendt en spiller i banden. Meyer fortsatte imidlertid de fornemme takter fra Rødovre-opgøret og reddede (foreløbigt) kastanjerne ud af ilden. På uforklarlig vis lykkedes det dog hjemmeholdet at score fra en nærmest umulig vinkel i det efterfølgende powerplay men kun ét sekund tilbage på uret. Modgang forud for sidste periode!

3. periode gav hurtigt Hafnia muligheden i powerplay, og det udnyttede Mads, hvis tilstedeværelse på banen kun var mulig som følge af Jyderups udlån af en elkedel. Hafnia-spilleren havde således ikke medbragt reservestav, så da staven knækkede i 1. periode, og han på dagen var den eneste “right-spiller”, var gode råd dyre. Med lidt hjælp fra kogende vand, Meyers skruetrækker og en af Werdelins stave blev han heldigvis klar til at genoptage kampen. Udover scoringen var det således også Mads, der sendte Terkelsen af sted mod tomt mål, da Jyderup ved stillingen 3-4 satsede hele butikken til slut.

Kampens bedste blev dog hverken Mads eller for den sags skyld Jeppe og Terkel, der hver bidrog med to scoringer, men i stedet spillende headcoach Neubert, der var roligheden selv i bageste geled.

Næste weekend møder Hafnia Lyngby i den direkte duel om oprykning til 1. division.

FK Jyderup Farmers – Hafnia FC 3-5 (0-1, 2-2, 1-2)
1. 11:12 0-1 Jeppe V. Trier (ass. Peter Steen Jensen)

2. 04:19 0-2 Jeppe V. Trier (ass. Peter Steen Jensen)
2. 09:47 0-3 Anders Terkelsen (ass. Jannick N. Strikert)
2. 12:16 1-3
2. 18:07 U2 Kristian Kirk, Hafnia
2. 18:07 Misbrugt straffeslag, Jyderup
2. 19:59 2-3 PP