H2: Fysisk fredagsfight gav ét point

Michael Møller -

Fredag aften kl 19.30 var der topopgør i 3. division, da Hafnia’s 2. hold tog imod Vanløse 3, der indtog rækkens 3. plads – ét point efter Hafnia. Kampens helt store hovedpersoner viste sig at blive dommerparret, som stod for en meget svag indsats, og specielt i 3. periode tabte de fuldstændig kampen.

For første gang i sæsonen kunne Hafnia formå at spille med to fulde kæder, og der var déjavu for Alex, da han kunne sammensætte en kæde bestående af hans gamle ungdomshold. Tjansen på målet tog Alex iøvrigt selv i fraværet af Rasmus – og på trods af Alex’ efterveer fra Bornholmerkampen, så stod han en glimrende kamp.

1.periode (1-4)
Hafnia fik langt fra en drømmestart på kampen. Begge Hafnia kæder var på hælene og det resulterede i et hurtigt føringsmål til Vanløse. Det skulle hurtigt blive værre, og da uret stod på 10:44, så sagde måltavlen 0-3. Skidt start på en god fredag aften. Hafnia spillerne kæmpede stærkt videre og i det 14. minut blev Mikkel og Elias sendt alene mod Vanløse keeperen. Alt lignede et skud fra topscorer Elias, men i sidste øjeblik prikkede han den forbi keeperen og videre til Mikkel, som nemt kunne sende bolden i det tomme mål.

Kampen begyndte herfra at udvikle sig, og Mikkel fik en meget voldsom tackling – dommeren var dog uenig og lod spillet fortsætte indtil de opdagede at Mikkel lå i gulvet.
Vanløse fik endnu engang udbygget deres føring til 3 mål, da de i 17. minut scorede til 1-4. Sidste “højdepunkt” i 1. periode, blev en 2 minutters udvisning til Lütken – en udvisning som nok var god nok såfremt Vanløse skulle have haft en 3-4 stykker for samme forseelser tidligere i kampen. Hafnia viste dog stor styrke i boxspillet og overlevede udvisningen.

2.periode (2-1)
Pausen kom belejligt for Hafnia spillerne, som tydeligt var frustreret over dommerpræstationen, og det faktum at være nede med 3 mål. Der var dog enighed på holdet om at det skulle være løgn, og efter en opsang fra Alex var holdet klar til 2. periode.

Det startede også glimrende og efter halvandet minut reducerede Elias til 2-4. Denne stilling holdt indtil det 14. minut, hvor Vanløse for 3. gang i kampen var foran med 3 mål, 2-5. “Juniorkæden” var dog i hopla, og Mikkel var på banen igen oven på tacklingen tidligere, og endnu engang viste Mikkel og Elias deres glimrende sammenspil, og smukt fik Mikkel reduceret til 3-5.

3.periode (3-1)
Moralen var noget bedre i pausen mellem 2. og 3. periode. 2. periode var blevet vundet og det var en flok yderst tændte Hafnia drenge der var klar til at give alt i 3. periode. Efter bare 45 sekunder kom de “gamle” drenge igang, da Tommas fik sendt en pasning mod Hvims, som sendte kuglen ind bag Vanløse keeperen. 4-5 og nu blev der lugtet blod!

Der blev skiftet kæde, og juniorbanden ville ikke stå tilbage for de gamle, og 49 sekunder senere havde Elias scoret hans 2. mål i kampen hvilket sendte kampen på 5-5!
Og det skulle blive endnu bedre 6 minutter inde i 3. periode, da Elias med en assist (og hans 5. point i kampen) gav muligheden for at Jacob kunne bringe Hafnia mirakuløst foran 6-5 – og det gjorde han!

Hafnia var foran, Vanløse spillerne var frustrede og der blev en ondere og ondere stemning på banen, hvor det absolut ikke hjalp at dommerne var helt passive og tillod nogle vanvittige tacklinger. Det kulminerede dog 12:15 inde i 3. periode da Jacob havde en duel langs banden, som endte med at Vanløse spilleren dansede ud over banden. Han fik sit frislag, rejste sig op og Cross Checkede Jacob bagfra. Det fik forståeligt nok Mikkel helt op i det røde felt at stå som tilskuer til sådan en tackling. Inden længe var begge hold samlet i en stor klynge, og det var tæt på at udvikle sig helt galt. Efter en 6-7 minutters kaos med uret stoppet valgte dommerne at give en 2+10 minutters udvisning til både Mikkel og tossen fra Vanløse.

I periodens 17. minut fik Vanløse balance i regnskabet, med en scoring fra egen banehalvdel. Bolden svævede igennem både med- og modspillere inden den desværre også svævede ind i målet.

Resultat (6-6)
Et 6-6 resultat ville være mere end godkendt set ud fra kampens forløb, og det faktum at Vanløse spillerne var dygtige, det skulle dog vise sig at blive svært da en 2 minutters udvisning til Tommas efter 17:09 blev fulgt op af endnu en til Jacob efter 17:38 gav en svær 3 mod 5 situation i halvandet minut. Hafnia spillerne kæmpede i bedste Hafnia ånd, og fik afværget undertalssituationen, og scoretavlen stod på 6-6 efter de 60. minutter.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning