H2: Sidste minuts scoring sikrede drengene endnu en sejr

Michael Møller -

Søndag morgen klokken 06:43 satte 8 opsatte Hafnia spillere sig i toget for at taget turen til Bornholm i et forsøg på at rejse sig oven på det nederlag de led til pulje duksen fra Rødovre.

Det viste sig at kampen skulle gå over i historien, som en af de vildeste afslutninger, som nogen af spillerne nogensinde havde oplevet.

Holdet i dag talte: Elias Benamour, Christian Lütken, Christian Schouby Alexander Salowski, Marc Glentvor, Jacob Bensby, Tommas Ljunggren samt Rasmus Groth på mål.

1.Periode (1-3)

Perioden blev startet med at holde et minuts stilhed for at vise respekt for alle de liv der blev mistet i weekenden i både Paris og i Kenya.

Det var to hold der begge så hinanden an uden at lade sig stå tilbage for at tage de chancer der tilbød sig, Rasmus i målet diskede op med flere lækre redninger. Blandt andet var der et skud fra et tværpas som han kastede sig ned og tog mens Bornholms spillere nærmest allerede var i gang med at juble.

Men efter 4:25 lykkedes det Hafnia at få bolden i mål, da Tommas efter et lækkert opspil smækkede den lille hvide kugle forbi målmanden. Efter 11 minutter øgede Elias ved et skud udefra.

Perioden syntes næsten perfekt da Christian med 2 minutter inden pausen scorede til 3–0. Men ved en søvnig opstilling på et frislag for Bornholm fik de reduceret og 1. periode endte 3-1

2. Periode (1-0)

2.Periode bød på ufatteligt mange chancer og flere af dem på stolpe og overlægger fra begge holds side, men det var desværre kun Bornholm der kom på tavlen i perioden. Hvor dommeren blandt andet overså et klokkeklart straffe på Tommas, da han var alene igennem og blev tacklet bagfra.

Og derfor var stillingen 3-2 efter 2. periode

3. Periode (2-2)

3.periode stod der stadig Hafnia på. Og at der ikke blev scoret flere mål var en gåde, men efter 13:43 af perioden lykkedes det Christian Lütken at sætte den i mål og øge til 4-2. Derefter skulle Hafnia bare holde føringen til slut, så nemt var det, men der var ingen der sagde at det skulle være nemt. Med to hurtige mål i 15 og 16 minut stod den lige, i en kamp hvor Hafnia klart havde haft overtaget. Bornholm var nu kommet oven på og momentumet var på deres side.

Der blev givet og taget fra alle kanter, og Hafnia var presset godt i bund, men der blev holdt stand. Jacob, Schoubye og ”G” stilte sammen med resten af holdet et solidt forsvar op.

Havde man spurgt en tv-kommentator havde han nok sagt at det lugtede lidt af et mål til Bornholm, men så slog spil uret 19:00 og det sidste minut af kampen var gået i gang og hvilket et.

I tiden 19:19 bliver Lütken skubbet ind i feltet af en Bornholm spiller og der bliver dømt straffe slag, og da dommerne ikke kunne ser hvem der havde gjort det, gik udvisningen til Glentvor.

På daværende tidspunkt tænkte Hafnia at det måtte være slutningen på kampen og at vi måtte tage tilbage til København og Amager med 0 point, men en storspillende Rasmus Groth pillede den unge bornholmers skud.

Håbet om et point til Hafnia levede stadig, men man var dog en mand i undertal. Og det hjalp bestemt heller ikke, da dommerne valgte at udvise Tommas med 15 sekunder tilbage af kampen for høj stav. I gang sætningen fra frislaget var sløset, men det lykkedes for en storspillende Alex at opsnappe bolden, drible 4 mand, vende rundt og sætte bolden ind bag målmanden med blot 5 sekunder tilbage af kampen! Alex blev dog alvorligt skadet af helteaktionen og måtte en tur på skadestuen efter følgende.

Et scenarie der virkede nærmest umuligt få sekunder inden var en realitet. Hafnia havde vundet 4-5 og var endda 2 mand i undertal.

Dette hjalp gevaldigt på humøret på vej hjem, der ikke var så højt på grund af Alex’s skade.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning