Herre 3: Ænderne sendt nordpå med manér.

Bestyrelsen -

Efter en Kamp pause på godt 3 uger skulle Hafnias 3.hold i ilden igen.

Denne gang kom Jægerspris Underducks på besøg og skulle prøve at revanchere et 3-4 nederlag fra starten af sæsonen.

1.Periode

Hafnia kom bedst fra start og burde efter et par store chancer i starten af perioden bringe sig foran, men bolden ville bare ikke ind i målet. Efter 15 minutter får Mikkel sendt bolden ind bag målmanden, assisteret af Dennis.

2.Periode

føringen fra første periode var fortjent og Hafnia fortsatte i samme tempo.

Og efter 3 minutter får Gabriel ved hjælp af en Jægerspris spiller sat bolden i målet fra bag målet.

Blot et minut efter måtte målmanden hente bolden ud af målet igen efter at Mikkel igen havde udplaceret målmanden og gjort det til 3-0

efter 7 minutter fik Dennis vekslet sine assist til sin første scoring for hafnia nogensinde på et flot langskud.

Resten af perioden forblev målløs og Hafnia kunne gå til Pause med en føring på 4-0

3.Periode

med forventning om at Jægerspris ville komme ud med 180 i timen, gik vi ind perioden med en defensiv indstilling, men perioden var blot 10 sekunder gammel før at Jægerspris målmand kunne hente bolden af målet for 5 gang. Et tabt face-off, en bold erobring, og 2 afleveringer. Så simpelt kan det gøres.

19 sekunder senere øgede Alex til 6-0.

Den komfortable føring resulterede i at Hafnia mistede fokus, og efter et par stolpeskud lykkedes det Jægerspris at få bolden sat ind bag Anders i Hafnia målet.

Efter 4 minutter var det igen en sæson debut scoring, da Rasmus efter et frislag sendte et missil mod målet som målmanden slet ikke nåede at opdage.

Efterfølgende blev der slappet lidt af, inden Magnus lukkede og slukkede med en flot bolden i hjørnet af målet.

En god kamp og en flot sejr, hvor hele holdet igen ydede en fantastisk præstation.

Da sæsonen startede og vi inkasserede 19 mål på 3 kampe havde vi slet ikke turde håbe på at vi ville hente de resultater vi har hentet i de sidste 4 kampe, men de hold præstationer der er blevet leveret gør os fortrøstningsfulde før sæsonens sidste 4 kampe