Herre 3: Fantastisk afslutning på en fantastisk sæson

Bestyrelsen -

Stærk afslutning på en fantastisk sæson for herre 3

I en sæson som kun er blevet bedre og bedre sluttede herre 3 af med at spille to udekampe, en mod Helsinge og en udskudt kamp mod Herlev. De to kampe gav samlet 6 point på kontoen o. g en målscore på 26 – 5. I begge kampe havde Hafnia ikke to fulde kæder, det blev til 9 mark spillere og Michael på mål.

Helsinge vs. Hafnia

Hafnia skulle revanchere et 0 – 8 nederlag fra sæsonens anden kamp og det blev den! Efter første periode var Hafnia kommet på 0 – 4. Alex scorede de første to mål hvorefter den gæstende Brian Thuesen øgede føringen til både 0 – 3 og 0 – 4.

I anden periode udlignede Helsinge til 1 – 4, men der skulle ikke gå lang tid før der både stod 1 – 5 og 1 – 6 til Hafnia. Jesper stod for begge scoringer. I Tredje periode scorede den hjemvendte søn Marc Dose til 1 – 7, Jesper til 1 – 8 før Helsinge kom på 2 – 8. Jesper scorede til slutresultatet 2 – 9 da uret stod på 19.59

Assistkongen Mikkel øgede pointkontoen med 3 og Brian Thuesen fik 2 assist’s ved siden af sine to scoringer.

Herlev vs. Hafnia

Sæsonens sidste kamp var en kulmination på den opadgående kurve, vores hold har haft i løbet af sæsonen.  med en trup på 9 solide spillere drog vi til Herlev i håb om at kunne afslutte sæsonen ordentligt, og det må man sige vi kunne. på en dag hvor alt lykkedes endte vi med at tage fra Herlev med en knusende 17-3 sejr

Første blev lidt mere rodet end hvad godt var, men Lars fik alligevel scoret kampens første mål efter 43 sekunder. Jesper scorede til 0 – 2 før Herlev udlignede til 1 – 2. Lars scorede hattrick i første periode med sine to mål i det 14 minut. Herlev kom med i kampen igen da de fik scoret til 2 – 4, men perioden endte 2 – 5 efter en scoring fra Alex.

I anden periode fik Hafnia mere styr på defensiven og vandt den med 0 – 5. Lars scorede sit fjerde mål, Jesper sit andet og tredje, Rosted, Rasmus og Dennis sit første. Boye trak en dum 2 minutters udvisning i det 13 minut for at blive ved med at spille selvom han havde tabt sin stav, men heldigvis holdte et  solidt box spil Herlev fra scoring

I tredje periode følte holdet at sejren var hjemme og kørte derfor på for at øge føringen. Lars fik en to minutters udvisning for slag på stav. Hafnia holdt igen stand og i det syvende minut kom periodens første scoring fra Alex’s stav, Rosted, Dennis og Rasmus scorede deres andet mål.

Dose scorede til 2 – 16 i en kamp hvor han var så ovenpå at han syntes at han kunne tillade sig at få annuleret Glentvors enestående mål fra bag mål, ved at stille sig i feltet, (dette faldt ikke god jord). Herlev fik et trøste mål inden Jesper scorede til kampens resultat på 3 – 17.

Jesper havde udover sine flotte scoringer 3 assists og Rosted 2 assist’s. De resterende assist’s var fordelt ud på hele holdet.

Resultatet for sæsonen blev en flot 5 plads med 21 point, kun 1 point op til Vanløse på tredjepladsen. Målscoren endte på 73 – 62 hvilket er rigtig flot taget i betragtning at efter sæsonens første 3 kampe havde en målscore på 0 – 19.

 

REF: boye

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning